"Неке у СНС је опила власт" 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
"Неке у СНС је опила власт"
Trenutno na sajtu: 436       |       Podeli:
13.05.2018 | 0 коментар(а)



Функционер СНС Дарко Глишић каже да не трпи бахато понашање и признаје да у СНС-у има оних које власт "мало опија"...

Глишић, председник Извршног одбора СНС, изјавио је да је та странка на власти у 160 општина од укупно 165, да је разговарано о онима који, можда, не носе на најбољи начин терет и обавезу политике напредњака, па би неки, каже, могли да буду искључени из странке због недостојног понашања.

Глишић у интервјуу за "Курир" каже да не трпи бахато понашање и признаје да у СНС-у има оних које власт "мало опија", јер мисле да је довољно то што им је име на листи на којој је Александар Вучић.

За њега је, истиче, Вучић неприкосновени ауторитет и ако се актуелни лидер повуче са чела странке и он ће је, каже, напустити.

"С Александром Вучићем сам више од 20 година, добро га познајем, знам му фамилију. Знам, што је најважније, да је реч о озбиљном и одговорном човеку који не ради ни због чега друго него да би нешто направио за државу чији је председник", навео је и додао да ако би се Вучић повукао са чела странке он у њој више не би могао да остане јер би, како каже, био на сметњи.

У СНС-у је сада актуелно подношење извештаја о раду председника општина с обзиром на то да су на половини мандата и то је, додаје, врло згодна прилика за анализирање шта је ко урадио.

Рок за подношење извештаја је крај маја, почетак јуна, а до сада их није стигло ни близу половине.

Упитан да ли је председник општине Крагујевац, Радомир Николић, поднео извештај с обзиром на то да је реч о граду који је на ивици банкрота, Глишић каже да није и најављује да ће са њим разговарати о томе наредне седмице.

За проблеме које тај град има, Глишић каже да су наслеђени.

Упитан да ли ће то бити непријатан разговор, Глишић каже да са Николићем увек пријатно разговара и да никада није било проблема.
Глишић (СНС) најавио смене локалних функционера

Није, међутим, желео да коментарише Николићеву одлуку да највише градско признање додели мајци Драгици и њеној фондацији.

А поводом председника општине Брус Милутина Јеличића Јутке, против кога је поднета кривична пријава због сексуалног узнемиравања и уцењивања, Глишић каже да се он "кандидовао за избацивање из странке".

"Огавно ми је то што му се ставља на терет, ја бих га одмах искључио. Случај је у тужилаштву. Сачекаћемо још мало да видимо шта тужилаштво каже", навео је.

Својим колегиницама Зорани Михајловић и Јадранки Јоксимовић замера то што су своја неслагања са премијерком изнеле у јавност.

"Чекам да оне тај став понове на седници Председништва која ће бити одржана до краја маја. А онда ћу рећи шта имам. Моје златно правило је да са члановима странке полемишем на органима странке. Све што будем имао да им кажем, рећи ћу им на седници Председништва", рекао је он.

Глишић каже и да нема фаворита за градоначелника Београда јер, објашњава, странка није утакмица, нити је вођење града такмичење.

ГЗС/МОНДО, Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.500.778 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)