Златна и сребрна медаља за младе Милановчане 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Златна и сребрна медаља за младе Милановчане
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
28.04.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Протеклог викенда одржано је друго коло Купа Србије у гађању малокалибарским оружјем.

Емилија Поњавић чланица стрељачке дружине Драган Јевтић Шкепо, освојила је друго место у категорији јуниорки тростав 3×40, са “упуцаних” 1156 кругова.

Овим резултатом Емилија се пласирала у финале најјаче конкуренције у држави. Такмичење је завршила на високом петом месту чиме је потврдила избор у репрензетацију Србије за јуниорке. Емилија ће ове седмице представљати Србију на “Гранд Приx Осијек 2021” што је уједно и последње велико међународно такмичење пред Првенство Европе такође у Осијеку.


Паралелно са Купом малокалибарским оружјем, у Новом Саду одржан је национални Куп у гађању ваздушном пушком из тростава, 3 пута 20 хитаца за кадете и кадеткиње.

У конкуренцији кадета, у другом колу победио је Стефан Аговић са 586 кругова. Аговићу је ово друга победа у сезони, јер најбољи је био и пре недељу дана, у првом колу.


ГЗС / ГМ Прес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


medalje oruzje takmicenja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.239.995 посета
Тренутно на сајту: 464 посетилац(a)