Ђилас позива на смиривање страсти у опозицији 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ђилас позива на смиривање страсти у опозицији
Trenutno na sajtu: 391       |       Podeli:
21.01.2020 | 2 коментар(а)



Председник Странке слободе и правде, и председавајући Савеза за Србиј, Драган Ђилас позвао је на „смиривање страсти”
Драган Ђилас, фото: ГЗС

у опозицији напомињући да „заједнички политички противник и Демократске странке и Двери и свих у опозицији јесте режим Александра Вучића”.
„Због свих који су данас обесправљени и понижени, због свих који одлазе из Србије, због свих који остају и не предају се, преклињем све чланове руководстава свих странака чланица СЗС, као и свих других опозиционих странака и покрета да се зауставе. Да престану да нападају једни друге, да доводе у питање одлуке које смо донели, да почну да поштују тудје ставове и да се уздрже од тога да својим изјавама иду наруку Вучићу”, рекао је Ђилас за лист „Данас”. Поручио им је: „Да бисмо задобили поверење градјана, не смемо ниједним својим поступком да заличимо на оне против којих се боримо”.

„Знам да и професор (оснивач ДС Драгољуб) Мићуновић и (лидер Двери Бошко) Обрадовић имају исти циљ, али различите начине за његово остваривање. Али то не сме бити разлог да онима који су против нас дајемо материјал да се радују. Што пре то схватимо, пре ћемо победити ово зло које је над нама”, нагласио је Ђилас.

ГЗС/Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Djilas opozicija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • SAMO JAKO

    Prvi put se ne slažem sa Đilasom. Prava srbska opozicija mora da izađe na izbore u DVE kolone (centar-levo i centar-desno) i da zajedno osvoje preko 35% glasova (1,2 miliona), i posle da ponude malim strankama (koje uđu u Parlament) da formiraju vladu. Svi koji su za opoziciju moraju izaći na izbore , jer vladajuća crveno-crna koalicija više neće imati ovakve velike afere: Jovanica, Krušik, autoputevi, zagađenje, bujične poplave,.... ! SAMO JAKO !
  • Грађанин

    Господин.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.458.190 посета
    Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)