Лазовић достојанствено напустио функцију 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Лазовић достојанствено напустио функцију
Trenutno na sajtu: 531       |       Podeli:
31.08.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - Зорана Лазовића је на челу општине Ивањица заменио до садашњи заменик Момчило Митровић.
Зоран Лазовић, фото: ГЗС

. ,,Јавно сам гласао за људе који су били део мог тима и предао дужност г. Митровићу. Ради се о младима и новој енергији, а то је у овом послу итекако потребно. Ја се враћам на послове које сам радио пре функције председника и мислим да је то сасвим нормално", казао је Лазовић  за ГЗС.

ГЗС: То је права реткост на српској политичкој сцени, остајете ли политички активни?

У странци остајем сигурно, јер поштујем председника, а ову странку смо заједно стварали и подизали. Према томе, док је Вучић на челу СНС увек ће имати мој глас на свим нивоима.

ГЗС: Да ли сте задовољни оним што сте учинили за време мандата?

Јесам и нисам. Са једне стране дао сам максимум, са друге стране нисмо имали среће са недаћама. Пола мандата провели смо у ванредној ситуацији, са поплавама, снегом, градом, клизиштима. Знам да сам дао све од себе, а опет нисмо могли да стигнемо свуда баш из тих разлога. Хвала Ивањичанима  на сарадњи, наследницима пуно среће у раду у интересу свих грађана.

ГЗС: Тешко се политичари одричу фотеље, редак сте пример?

Што се тиче председничке фотеље,  добио сам је од народа, враћам је народу. Овде нисам дошао да се обогатим него да урадим онолико колико могу. Одлазим  часно као што сам и дошао. Има ли шта једноставније.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica zoran lazovic funkcija izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.224.321 посета
Тренутно на сајту: 531 посетилац(a)