Трифуновић осудио дељење кукавичких флајера у Чачку 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Трифуновић осудио дељење кукавичких флајера у Чачку
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
23.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник скупштине града Чачка Игор Трифуновић осудио је налогодавце и извршиоце поделе кукавичких флајера који

блате име градоначелника града Чачка Милуна Тодоровића, наводи се у саопштењу достављеном медијима које преносимо у целости:

„Сведоци смо све учесталијих напада на градоначелника Чачка од стране неостварених политичара у покушају, разних плаћених и инструисаних формалних и неформалних група а сада и такозваних анонимних „активиста“. Тобоже се питају „Ко је овај човек?“, мислећи на Милуна Тодоровића, износећи притом гнусне неистине о њему и обмањујући грађане Чачка.
Нема ту никавих анононимних! Добро је познато ко и зашто ово ради.
Покушај умањивања свега оног што је до садa у Чачку урађено a што је грађанима добро познато, представља тоталну политичку немоћ и безидејност !
Такозвани „Савез за Србију“ покушава истом методологијим којом напада предсeника државе, да удари и на првог човека града Чачка јер другачије не зна и не уме ! Теорије завере и изазивање сумње у све оно што је урађено је наслеђе из њиховог времена јер не могу да прихвате да су та времена прошла и да је данас све што се ради и одлучује тотално транспарентно и доступно јавности.
Руководство града Чачка на челу са градоначелником Тодоровићем у складу са политиком владе, за сав свој рад одговара грађанима и полаже рачуне свакодневно путем градских медија, преноса заседања, извештаја са седница , конференција за медије и увек је спремно да одговара на свако питање.
Овакав начин штампања и дељења пропагандног материјала је већ добро познат систем бескрупулозног покушаја политичког обрачуна и најефтинији вид кукавичке борбе јер се крију иза такозваних анонимних активиста.
Када немате никакав аргумент за скупштинском говорницом и никакав конкретан и добронамеран предлог онда то покушате па претворте у физичко-обрачунски перформанс. Када вам ни то не пролази онда правите овакве „анонимне“ фалјере. Шта је следеће можемо само да погађамо...
Та иста господа из те „Банана“ коалиције тотално супротих политичких идеала и уверења, скупила се са само једним циљем, да пљује и блати владајућу странку , али дела говоре више од речи а иза нас остају дела. Зар сами не виде да им народ ништа не верује , изгубили су 10.000 гласова на последњим изборима ,зар то није доказ да одлазе у заборав !
Српска напредна странка никад ништа није и неће радити „испод жита“ и крити се иза неких анонимних „критичара“. Све што радимо јавно објаљујемо инофрмишемо и што је најважније СЛУШАМО народ, за разику од вас госопдо „банана“ опозицијо !
То то што радите је продукт вашег нерада и доконости !
Све што је СНС у Чачку урадио од када је добио већински мандат, на челу са градоначелником Милуном Тодоровићем, можете видети у индустријским зонама , у селима као и у самом граду.
То је оно што је битно и конкретно! Господо налогодавци израде флајера!
Оно чиме поносно стајемо пред сваког грађанина нашег града можете погледати у следећим сликама:
Када прочитате онда ћете видети ко је Милун Тодоровић и шта је до сада урадио за Чачак што би вам и био одговор на ваша питања са флајера.”

Председник скупштине града Чачка Игор Трифуновић

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IgorTrifunovic MilunTodorovic saopstenje flajeri

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.129.905 посета
Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)