Ускоро мобилна апликација за све информације о елементарним непогодама на територији града Чачка 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ускоро мобилна апликација за све информације о елементарним непогодама на територији града Чачка
Trenutno na sajtu: 491       |       Podeli:
21.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Следеће године планирано је пуштање у рад мобилне апликације (SIUVS)

преко које ће се добијати информације о елементарним непогодама и стањима на територији РС. Ситуациони центар Чачак слаће обавештења за територију града Чачка.
Тренутно апликацију могу преузети само корисници андроида, али програм се надограђује тако да ће и други оперативни системи моћи апликацију да користе у 2021. години.

SIUVS мобилна апликација служи да се сазнају основни подаци о ризицима за сваку општину на територији РС, да се информишено о поступању у случају наступања ванредног догађаја, како да се пријавимо за волонтирање у ванредним ситуацијама и да да добијемо тренутне информације и упутства од надлежних органа која се тичу ванредних и других догађаја, који могу имати значаја за безбедност или несметано обављање дневних активности.

Информације које се добијају путем ове апликације треба да допринесу већој безбедности људи, природних добара и имовине, те је важно да се преносе тачно и правовремено у духу заједничког стремљења да наше друштво учинимо безбеднијим и отпорнијим на различите изазове који настају као последица природних непогода или оних изазванх људским фактором.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mobilni aplikacije elementarne nepogode

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.230.168 посета
Тренутно на сајту: 491 посетилац(a)