У згради касарне у Крчагову почела са радом фирма Interface Pro 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
У згради касарне у Крчагову почела са радом фирма Interface Pro
Trenutno na sajtu: 374       |       Podeli:
09.11.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Зграда касарне у Крчагову данас је добила нове станаре у виду запослених у новоотвореној

фирми Interface Pro, саопштено је на сајту Града Ужица.

„Када је у питању долазак у Ужице успешних бизнисмена и отварање нових радних места наша посвећеност и рад коначно почиње да даје резултате. Неколимо последњих година, ми у Градској управи, трпели смо критике, иако већина Ужичана не зна колико смо енергије уложили у то да неко ко је успешан у бизнису у свету, дође у Ужице, 200 км од аутопута. Светски бизнисмен а пре свега Ужичанин, господин Дејан Стојић је препознао своје Ужице као добру дестинацију за бизнис. Дејан је човек који је успео са бизнисом у Америци али и човек који је сачувао приврженост свом Ужицу а то најбоље показује и чињеница да 12 младих Ужичана овде имају шансу да се у оквиру фирме Интерфаце Про баве бизнисом који је светског формата да стекну светска искуства када је у питању бизнис и да зараде новац који је изнад просека у нашој земљи“, рекао је градоначелник Ужица Тихомир Петковић и додао „мени је веома драго што смо и овај део града успели да ставимо у најбољу могућу функцију. Град Ужице је уложио око 50 000 евра у партерно уређење и опремање унутрашњости просторија касарне где ће фирма Interface Pro пословати“.

„План градског руководства је да у Ужицу у будућности направимо спој државног одељења факултета везаног за информационе технологије и бизниса који је везан за информационе технологије“ – истакао је Петковић.

Власник фирме ТДС МЕД Дејан Стојић је на обележавању почетка рада своје фирме у Ужицу рекао да је фирма Interface Pro основана као подршка служби продаје америчкој компанији ТДС МЕД као и да је настала као плод идеје о ширењу продајних капацитета на овом простору након позитивног искуства у раду са изванредним младим људима у Србији. Interface Pro има развојне планове за наредну годину у смислу повећања капацитета и развоја нових услуга према северно-америчком тржишту.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.108.499 посета
Тренутно на сајту: 375 посетилац(a)