СНС Г. Милановац: Наркодилер вођа протеста 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СНС Г. Милановац: Наркодилер вођа протеста
Trenutno na sajtu: 465       |       Podeli:
15.03.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општински одбор Српске напредне странке (СНС) Горњег Милановца
Илустрација, фото: ГЗС

саопштио је данас да је окосница и вођа уличних протеста у том граду БорјанГавриловић, "троструко осуђивани наркодилер, по занимању таксиста који вози дивље туре Горњи Милановац - Чачак".

"Чињенице су да је Борјан Гавриловић 2008. године био осуђен због неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога на шест месеци затвора, 2009. године због истог дела осуђен на три месеца затвора и 2012. године због истог дела осуђен на три године и 10 месеци затвора", каже се у саопштењу,

Наводи се да је "човек оваквих карактеристика представник такозване опозиције коју предводе Сергеј Трифуновић, (Бошко) Обрадовић, (Вук) Јеремић и (Драган) Ђилас" и додаје да подршку локалним протестима дају и људи који су хапшени за време "Сабље".

Горњомилановачки нарпедњаци наглашавају да је "њихова основна политика промоција насиља, силовања, непоштовања жена и набијања на колац одборника Скупштине општине Горњи Милановац на друштвеним мрежама".

"Да народ не подржава овакву опозицију говоре најновија истраживања по којима рејтинг (председника Србије) Александра Вучића и Српске напредне странке константно расте, а такозване опозиције рапидно пада како на републичком нивоу тако и на локалу", закључује се у саопштењу ОО СНС Горњег Милановца.

 

 

Танјуг

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac sns saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.942.908 посета
Тренутно на сајту: 465 посетилац(a)