Зиндовић - Хајдаревић хтела да буде тужилац у Пријепољу?  

Зиндовић - Хајдаревић хтела да буде тужилац у Пријепољу?
26.04.2015. 17:45 | 51 коментар(а)Пријепоље - Драгољуб Зиндовић, бивши председник пријепољске општине, садашњи народни посланик и актуелни председник
Драгољуб Зиндовић - народни посланик, фото ГЗС

СНС у Пријепољу био је тема неколико медијских натписа због чега је Глас западне Србије са овим пријепољским политичарем  урадио шири интервју. 

ГЗС:  Господине  Зиндовићу зашто сте опозиција у Пријепољу и да ли су тачне тврдње да сте   улазак у власт условљавали председничким местом које сте хтели за себе?

Нисам условљавао улазак у коалицију било чиме и то је ноторна лаж!  Социјалистичка партија Србије и ДС и СНС су заузеле став да функције председника општине и начелника општинске управе не могу бити додељене једној странци односно СДП-у. Ми смо тај принцип постављали у свим преговорима, али нажалост СДП никада није прихватила да се одрекне та два места и то је основни разлог зашто СНС није у власти.
Преговори су трајали и од формирања садашње коалиције, било је позива да уђемо у власт, ми или социјалисти. На крају су прихватили да уђемо и ми и они, али је СДП  услов био да сачувају  место председника општине и начелника Општинске управе. Када су видели да ми не одустајемо од става, били су спремни да уступе место начелника општинске управе, због стабилности коалиције и везе са републичком влашћу, али под условом да се обезбеди за садашњу начелницу Ханку Хајдаревић кључно место у тужилаштву на месту судије или јавног тужиоца! То је истина! Наравно да нисмо пристали на тако нешто, и то Хоџић одлично зна. Нисмо могли  прихватити јер Бошњачке партије имају већину директорских места у јавним предузећима и у Општинском већу. Председник општине је Бошњак, затим начелник Општинске управе, као и пет од осам чланова Општинског већа, а они су руководиоци у јавном комуналном предузећу, вртићу, Центру за социјални рад, Дому здравља и библиотеци. Српске партије имају само Туристичку организацију, музеј, дирекцију и Дом културе, где је кадровско решење спорно,да не кажем катастрофално што се види. Ако се зна да смо већински српска општина, јер Срби, према последњем попису, чине већину у Пријепољу, 55% онда је све јасно. За  све ово најкривља је демократска странка која  је искочила из оквира нашег договора и дала већину Хоџићу који је саставио  помоћу њих већину. Међутим мени појединци приписују да би прикрили себе.
 
ГЗС: Добро али како коментаришете  рушење локала у Ћирковој улици? Да ли је морало доћи до тога, зашто је то урађено?

Објекти у Ћирковој су се налазили на траси приступних саобраћајница ка новом мосту на лиму, а њихово уклањање је спровела општинска управа и то требате питати госпођу Хајдаревић јер је она радила на томе. 

Иначе то су били привремени објекти који нису имали никакв основ за легализацију јер нису били решени имовински односи. Дозволе су дате пре 17 година и то за решавање радно-правног статуса власника. Скоро сви су одступили од дозвољених габарита, па су неки правили по 4-5 локала и издавали их у комерцијалне сврхе. Поред тога, било је и препродаје, што није дозвољено. Објекти су морали бити уклоњени да би се реализовала инвестиција  око градње моста на Лиму којег не би било  да то није спроведено.

 
ГЗС: Прибацују Вам да сте се обогатили, шта је са том кућом коју сте купили?

Ја живим у очевој скромној кући од 100 квадрата прављеној 1965. године, које је склона рушењу. Ја то поседујем много пре него што сам дошао на функцију председника општине. Супруга и ја имамо по 40 година радног стажа, а нисмо решили стамбено питање за петочлану породицу. Са нама живе моја сестра и мајка и ја их издржавам својом функционерском платом. Пре тога сам се бавио приватним предузетништвом, био сам ангажован на високој школи, радио сам и у средњој школи, а супруга је успешно водила продајни обејкат. Све смо то подредили мом бављењу политиком, па ми оптужбе тешко падају. Пре политике сам одлично радио, много више зарађивао, а на сву срећу и даље располажем некретнинама и добитима из тог периода. Што се тиче куће  коју помињете купио сам је, јако повољно, сви знају да сам продао два возила, планирам ове године да је порушим  и изградим коначно нешто да  сместим породицу.Понављам ја и супруга имамо сто година стажа, па ваљда и ми имамо право да дигнемо кров над главом.И мојој деци треба да остане нешто, или они треба да остану на улици зато што им се отац бавио политиком?! Све је то лаж срачуната да  ме политички уруши, што је у реду, али не дам на породицу и тачка.

ГЗС: када смо код политике какво је стање  у ОО у Пријепољу, следе унутарстраначки избори, прича се да немате противкандидата, да сте растерали све оне који би Вам могли бити конкуренција?

Ових дана одржавају се избори за председнике месних одбора, данима сам одсутан због сталних заседања Скупштине, што је доказ да не утичем на изборе у Општинском одбору, и да имам жељу да се спроведу демократски избори и да месне одборе воде људи који у њима уживају поверење. ОО СНС у Пријепољу је први и најстарији у Србији, није било никаквих измена осим освежења новим члановима. Нико није искључен и уклоњен, а врата су отворена за свакога ко је вољан да нам се придружи. Желео бих да свако из редова СНС ко жели да води овај одбор истакне своју кандидатуру, процедура је једноставна, само 20% чланова  треба то да подржи потписима, а ја ћу први дати свој глас. Ево ја их и овим путем јавно позивам да се кандидују.

ГЗС: Шта очекује од наредних локалних избора који се могу догодити брзо,можда чак и у децембру, има ли снаге СНС да  преузме водећу улогу од СДП-а?

Ми смо међу партијама за које гласа српско становништво освајали највећу подршку. Нажалост, то није било довољно да будемо најбројнија одборничка група у Скупштини општине. Надам се да ћемо на наредним изборима остварити бољи резултат, показали смо се као часни, коректни и организовани људи и нисмо се брукали током вршења власти. 

ГЗС: рачунате ли на коалицију и са ким?

Што се тиче могућих коалиционих партнера, у овом тренутку не искључујемо никога. Најбољу сарадњу имамо са СПС, али све остале странке су добродошле.
Претходна, наша, власт је оставила буџет без задужења, капиталне грађевинске пројекте, као што су два моста на Лиму, стамбена зграда за социјално угрожене породице и низ других комунално-инфраструктурних подухвата.
Садашњу власт у Пријепољу чини потпуно неприродна коалиција која тешко функционише, увек на ивици кворума, стиче се утисак да преовлађују лични интереси. Колико знам, општина није ништа капитално урадила у мандату ове власти, а то се неће променити до избора сем ситне шминке, неће остати ништа значајно иза њих. Мислим да грађани то препознају, да ће дебело казнити све ове силне афере о којима сте и ви писали. Народ то види и оцењује. 


Иду избори па нека кажу своје. Иза оне предходне власти остала су два велика капитална објекта.Драго ми је када прошетам мостом преко лима. На жалост остао је ту где сам ја стао. Ова  власт имала је изгледа преча посла, делила је казане, култиваторе, фрезе до душе само својима и себи ! Погледајте колико је одвојила за запошљавање, милион динара, брука и срамота. Милион динара али опет и тај милион поделила је својима и себи. Растурају и арче новац  ове сиротиње раје како хоће. Подједнако пате  и Срби и Бошњаци. Ово је власт за себе и своје рођаке, ми хоћемо да будемо  власт у интересу народа и где ће се поштовати закон и владати правила.

ГЗС: често помињете некакве анкетне одборе, шта је са тим, изгледа слаба вајда од тога, ево пример је и ова буџетска  комисија ?

Често су предлагани за све активности локалне власти када су постојале сумње да је било неправилности. Тако смо предлагали да се формира анкетни одбор за преиспитивање организације МОСИ игара, неправилности у локалним предузећима и установама, попут Дома културе, али то никада није наишло на подршку власти и није било предмет расправе. Дакле питајте то власт а не мене. Наравно да они то стопирају. Видео сам да сте писали о комисији  за испитивање пословања Дома културе. Па није ваљда да сте помислили да ће ту бити нешта, у ту причу нико не верује формирана је да заташка, то је јасно. Али доћи ће брзо дан када ће мо то променити. Многи не размишљају који тако раде на одговорним местима.Прво питање ће бити зашто није испоштован закон.

ГЗС: добро имали сте власт, немојте рећи да сте били безгрешни, било је примедби и на Ваш рад. Ево јавно сте и нама упутили критику за наш предходни текст ,,У име кворума”. 
 
 Јесам био бесан признајем . Међутим морам да кажем да је пре вас у Пријепољу је био медијски мрак. Имамо ТВ Форум и један писани медиј у приватном власништву човека који има своју партију. Телевизију је основало удружење Форум жена, и бојкотују СНС од оснивања, нисмо добили ниједан један секунд простора. Макар због објективног обавештавања имају обавезу да прате рад озбиљне одборничке групе, друге по снази у локалном парламенту. Ми ни од кога не тражимо ништа само да буду објективни, поготову ови из Пријепоља који имају  значајан део средстава и из будџета. На крају какво је то информисање ако у њему постоји само једна страна, само једна истина, само једна странка? Када је Глас западне Србије  у питању он је право освежење, оједном је  неко и нас поменуо, додуше искритиковао, али  неважно је то. Важније је да  се одједном сазнало  да пада снег и на Каменој Гори, и Јабуци, одједном су се видели обични грађани који  имају своју муку, о Пријепољу се почело причати у ударним дневницима  великих телевизија, а и ова успавана власт је чини ми се мало живнула.  То је Ваша заслуга, уосталом то је и улога  медија. Зато што се нас тиче слободно радите свој посао. Камо среће да се ови наши пријепољски држе тога.
Глас западне СрбијеПошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (51)

 • Marko      | 23.Feb 2016.20:48 h

  Istina
 • cica      | 14.Jun 2015.20:36 h

  Ovaj Zindovic samo prica price, od Hanke nije smeo da se pomeri, a i sada kada se dovuce do Prijepolja gleda da je izbegava...Jadni Srbi ko Vas predvodi, Zindo, Dobro, Despot i Vukosav, sve gori od gorega. Niko ih u Beogradu i ne primecuje, a dokaz za to je i da ni jedan ministar ili neki drugi drzavni funkcioner Srbin ne dolazi u Prijepolje...
 • salih      | 29.Apr 2015.09:59 h

  Neprirodna koalicija,neprirodni ditektor Doma kulture pripravnik,nikad gore resenje od 1979 godine od otvaranja doma.To narod gleda i na izborima ce kazniti vladajucu koaliciji.No cudime zasto se SDA usla u to vrzino kolo i to ce biti kazna na izborima za njih.Cime se taj nesposobni direktor Doma kulture bavi to je katastrofa i sutra na sudu ce traziti da mu se sudi na bosanskom.Skoro opet prodao karte za program a para nema ni pravdanja sve je kod njega sto je opet neprirodno .Sta radi onaj ko ga je postavio i sto ne reaguje.Svaka vam cast koalicijo.
 • foka      | 28.Apr 2015.18:17 h

  He znam zasto "clanstvu dps-a'smeta kada g.Zindovic iznese istinu o njihovim zahtevima koje su postavljali I name koje on nine pristao?
 • foka      | 28.Apr 2015.12:49 h

  Ej,Hanka konkurisala za sudiju u Osnovnom such u Prijepolju.Veliki joj prohtevi a zasluga nikakva.Pih ...
 • NEPOBEDIVI      | 28.Apr 2015.00:28 h

  Odgovor na komentar KLEMENTIJA,VREDNIJA JE JEDNA RECENICA ZINDOVA NEGO CELO BOGADSTVO HODJICA,KLEMENTIJE DA TE PODSETIM REDNI BRIJ JEDAN 1.ALEKSANDAR VUCIC A NIGDE NEPISE VUCIC-LJAJIC NA PROSLIM IZBORIMA,TO JEDNO A DRUGO KO SE PITA U DRZAVI SRBIJI ACO VUCIC NEMA VISE UCENA OD LJAJICA MANJI OD MAHKOVA ZRNA NIJE TO TADIC EJ KLEMENTIJE,POCETAK USPEHA SNS JE IZ SRPSKOG PRIJEPOLJA I TO VICIC NAS PREMIJER ZNA DA CENI VESELI KLEMENTIJE!!!!!MOLIM TE KLEMENTIJE NEMOJTE VISE GLASATI SNS IMAMO PREVISE GLASOVA NAMA DOVOLJNO A VASE GLASOVE DONIRAJTE ZUTIMA ONI SU U MINUSU,ILI OVOJ DRUGOJ SRPSKOJ LJAJICEVOJ SDPS STRANCI.KOREKTNI SMO KLEMENTIJE!!!!!!
 • ZINDOV KOMŠIJA SA      | 27.Apr 2015.23:07 h

  MOJ KOMŠIJA JE POŠTEN ČOVEK , A NEBIH HTEO DA PROZIVAM NIKOGA IZ VLADAJUĆE KOALICIJE ALI MORAM NAGLASITI DA JE TVRDNJA BAHRIJE BEGANOVIĆA DA JE XXXX BESPRAVNO KORISTIO STRUJU APSOLUTNO TAČNA. ZINDOVIĆ DRAGOLJUB DA BUDE PONOVO BUDUĆI PREDSEDNIK OPŠTINE PRIJEPOLJE
 • Snupi      | 27.Apr 2015.18:29 h

  Gospodin Zindovic je jedan od najboljih predsednika koje je ova opstina imala. Domacinski se ponasao prema opstinskom budzetu i maksimalno se posvetio svom poslu. Za vreme njegovog mandata uradjeno je vise kapitalnih investicija,vracen samodoprinos, ostavljena opstina bez duga i kreditno ne zaduzena. Bila su svake godine odvojena sredstva za samozaposljavanje, strucnu praksu, Laps... Ostavio iza sebe mnogo zapocetih projekata koje ova vlast na zalost nije bila sposobna da nastavi i realizuje. To koliko ova vlast radi moze se videti po njihovim rezultatima. Nista nisu uradili za svoj mandat. Pokusali su nesto za Mosi da urade ali su samo napravili dugove koje su jedva vratili i pitanje da li su vratili preusmeravajuci sredstva sa svih ostalih korisnika budzeta. Ttoliko o rezultatima ove i prosle vlasti.
 • Niko      | 27.Apr 2015.18:24 h

  Mnoge stvari sto je rekao Zindo, su proverene i tacne. Ako nisu tacne, onda ste svedoci sta se u Skupstini Prijepolja stvlja na dnevni red i usvaja. Za ovakve stvari debelo ce odgovarati Despotovic, Lazarevic i Tomasevic.
 • članstvo dps-a      | 27.Apr 2015.18:21 h

  Gospodine Zindoviću apsolutno ni u redu šta sve ispričaste u ovome tekstu.Da počnemo od medijskog mraka u kome pomenuste jedini pisani medij koji je pri tome u vlasništvu čovjeka koji ima svoju partiju.To je nekorektno jer na redakciju polimlja niko ne utiče,vjerovatno je uticaj sns-a veći nego dps-a.A što se tiče krađa budzeta,kažite jedan primjer šta ste zbog toga preduzeli kod državnih organa,čuvate potencijalne nove partnere,što narod rekao "vrana vrani oči ne kopa", koja će cijena svega biti pokazaće narod.Jedan narodni poslanik bi trebalo da ima mnogo bolje rezultate u borbi za svoj grad,jer bi velika stvar bilo istjerati lopove na ledinu,ali Vi očigledno čekate da to učini neko drugi,Vi da onima što su Vas i proizveli u predsjednika i poslanika da ostanete dobri.Za dzaba je sav Vaš trud jer Eko na svakom koraku priča kako ste najveći četnik,od poslanika čija partija vedri i oblači državom prijepoljska nahija više očekuje,a da ste iskren borac protiv lopova dobili bi ste bezrezervnu podršku velikog broja ljudi,dojadio je sirotinji drskost i nezajažljiv bezobrazluk sdp rukovodstva.
 • V.Zupa      | 27.Apr 2015.18:20 h

  Podrska za Zindovica i sav njego trud inapor da doprinese boljitku opstine, ali na zalost pojedinci koji su dali podrsku vlasti, odgovarace pred gradjanima Prijepolja, za neke nenormalne postupke. Sve gradjani vide i cuju.
 • Patriota      | 27.Apr 2015.12:23 h

  Zindovic sad stiti inerese Srba u Prijepolju,pa mu toboze smetaju direktori Bosnjaci.Pa svi znaju u Pijepolju da su on i njegovi odbornici glasali za te direktore,samo da bi on bio predsednik opstine.Molio je Eka i ostale da ga glasaju da bude poslanik.Licemerstvo Zindovica se vidi iz aviona.
 • PODRŠKA ZA ZINDA      | 27.Apr 2015.09:45 h

  PODRŠKA ZA ZINDA, SVE JE TAČNO REKAO, ČOVEK NEMA STAN NI U SARAJEVU NI U BEOGRADU, BAŠ ZATO HOĆE DA GA SLOME ! TAČNO JE DA JE HANKA JURIŠALA DA BUDE I TUŽILAC DA JE ZINDO PRISTAO E TAD BI GA SKROZ UGASILI. PA POGLEDAJTE KAKO SAD ŠTELUJE JEDNU OBIČNU KOMISIJU BUDŽETSKU, JOŠ NE MOGU DA UTVRDE DA LI JE BILO LOPOVLUKA, ISPITUJE 2011 I 12 A POLICIJA NAPISALA I PREDALA. ZAMISLITE KAKAV BI BILA TUŽILAC TEK??!! ZINDO NAPRED PODRŠKA
 • klementije      | 27.Apr 2015.08:48 h

  Procitao sam u zivotu mnogo intervjua raznih domacih i stranih politicara ali ovo nisam nikad u zivotu.Covek glumi da ima amneziju i nicega se ne seca.U prvom pitanju ovog Portala nicim izazvan pominje Hodzica a sa SDP-om bio na Republickim izborima 2014 na rednom broju 1 i na osnovu toga postao poslanik.Pre toga bio Predsednik opstine u periodu kada je tek stvaran SNS i ta partija u celoj Srbiji imala samo u Prijepolju neku funkciju.Ne razumem da neko ko je bio Predsednik opstine moze ovako da govori i pominje neke procente
 • gradjanin      | 27.Apr 2015.07:12 h

  Postovana redakcijo jasno je ko dan da ste se nagodili sa zindovicem veliki broj istinitih komentara je poslat ali VI ne zelite da objavite,budi te transparentni kao do sada.
 • Glas zapadne Srbije      | 27.Apr 2015.09:31 h

  Poštovani, ne želimo da objavimo 10 komentara koji stižu sa istog računara, jer to je prevara, sve ostalo je ok, pustićemo kao i do sada.
 • ИСТИНА      | 28.Apr 2015.12:44 h

  ЈЕДИНА ИСТИНА ЈЕ ДА СЕ ИЗ СТРАНКЕ сдп ШАЉУ КОМЕНТАРИ СА ЈЕДНОГ РАЧУНАРА, И ПОКУШАВАЈУ ДА СПУСТЕ РЕЈТИНГ ГОСПОДИНУ ЗИНДОВИЋУ, ПРАВА СТВАР ЈЕ СА ЈЕДНОГ РАЧУНАРА ЈЕДНА ПОРУКА ПА ИЗВОЛИТЕ ПИШИТЕ. ИСКРЕНА ПОДРШКА ЗИНДОВИЋУ ГРАЂАНИ СЕЛА СЕДОБРО.
 • MARE      | 27.Apr 2015.00:06 h

  Niti ce Zindovic biti presednik niti ce Hanka biti tuzilac.
 • BMV      | 26.Apr 2015.23:57 h

  Mnogo ti je zindo hanka valjala kada si kao vozac vozio za za nevladine organizacije seminare itd,koliko si tada zaradio,a brto si zaboravio.
 • Ja      | 26.Apr 2015.23:07 h

  zindovicu,moras vise da radis,da se posvetis stranci,ljudima u njoj,narodu,da se pojavljujes u javnosti.ne cvodi se partija iz skupstinske fotelje.clanovi tvog odbora hoce da rade,znaju da rade ali ti to treba da vrednujes.da im pomognes u resavanju nihovih problema.budi od reci,korektan,preduzimljiv.ti to mozes ,znas i zasluzujessve najbolje.
 • Hamam      | 26.Apr 2015.22:54 h

  Zindovic bi trebao znati da je prema poslednjem popisu stanovnistva od 2011.godine nacionalna struktura u opstini Prijepolje 51% Srbi,44% Bosnjaci.Bosnjaci su bili direktori Jkp Lim,Decijeg vrtica,Centra za socijalni rad,Biblioteke,kada mu je SDP dao da bude Predsednik opstine,a sada mu to smeta.Zindovic je zaboravio nekoliko hiljada bosnjackih glasova koji su glasali za listu na kojoj je bio on kandidat za poslanika,i umesto da se zahvali,On bi da ih nema nigde na rukovodecim mestima.Njemu i svim njegovim istomisljenicima treba da bude jasno da ce Bosnjaka u Prijepolju biti jos vise na rukovodecim mestima,jer su se pokazali kao dobri rukovodioci i veoma odgovorni ljudi.
 • Sajtov      | 27.Apr 2015.01:21 h

  To sa Srbima i Bosnjacima nema nikakve veze.Meni,kao Bosnjaku,su vlasti,u Prijepolju,sastavljene od tih istih Bosnjaka,nanele konkretnu stetu,toliku,da se sa setom secam Miloseviceve vlasti,u Prijepolju.Vlast u Prijepolju je toliko korumpirana,da je to nenormalno,misle da ce vladati jos 100.godina.Ja svoja prava,ocigledna,ne mogu da ostvarim,zalim se gdji Hajdarevic,gdinu Hasimbegovicu,opstinskom vecu i niko nije nasao potrebu da mi odgovori.Jeli to lokalna vlast?Ja posmatram lokalnu vlast kao servis gradjana,da ostvare svoja prava,pre svega,ali ne,oni su tu da zaposle svoje rodjake(sa sela,u vecini slucajeva)i svoje poslusnike.Bas mene briga ko sacinjava lokalnu vlast,da li Srbi ili Bosnjaci,ako ne mogu ostvariti svoja prava i ako je ta vlast korumpirana,do koske.A ti,prijatelju,verovatno si osigurao svoju egzistenciju i svojih,onako,preko reda,na mufte,pa ih zato branis.Optuzujem,direktno,gdju Hajdarevic i gdina Hasimbegovica za ovu,najgoru vlast u istoriji Prijepolja,racunajuci i okupaciju u W W 2.
 • Tocilo      | 26.Apr 2015.22:53 h

  Jambolija ima stranku i za Srbe i za Bosnjake,tako da ce on ostati na vlasti do penzije,mudro politici
 • prijepoljac      | 26.Apr 2015.22:51 h

  Zindovic ne govori istinu.preprodaje lokala nije bilo samo kupovina sa placenim porezom i prenosom apsolutnih prava i overom u sudu u prijepolju. xxxxxx xx
 • HVALA      | 26.Apr 2015.22:42 h

  GZS ne kritikuje,vec pisu o realnosti o stanju ovog napacenog naroda kome je jos ostalo da sadi malinu da bi preziveo. GZS JEDINI brine o narodu. Da ima nesto dobro od strane politicara i to bi pisali,ali na zalost
 • Opstina      | 26.Apr 2015.22:23 h

  Ova vlast je unapredila Stilex,Kanjon,gratis struja,stanovi,dzipovi,devojke,putovanja
 • Mracno Prijepolje      | 26.Apr 2015.22:21 h

  Imamo toliko postenih politicara koliko ima i jednakih prstiju na ruci
 • Radnik      | 26.Apr 2015.22:16 h

  Ne bi me cudilo i da je jambolija kupio stan u Istambulu.
 • Razum      | 26.Apr 2015.22:12 h

  Babica za predsednika,dosta je bilo Zinda!!!
 • Prvoronac      | 26.Apr 2015.22:03 h

  Jambolija novi buduci predsednik,obecao izgradnju Prijepolja na vodi,pa ce da potopi i ovo malo naroda sto se koprca na suvom
 • vesna dva      | 26.Apr 2015.21:55 h

  dobro je samo sto neke radnje ne mogu da zastere, pa gospodine Zindovicu cekamo te u sledecem mandatu, prvo da se vratis par godina unazad, da bi ova vlast aktuelna morala da vrati pare naravno dobrovoljnim radom, na ovim silnim livadama i poljima za koje je dala poljoprivredne masine, a odmah nakon toga ocekujemo i yavrsetak saobracajnica koje si zapoceo. imas ti jos uvek podrsku u ovom gradu, ali moras nam dovesti i Vucica da vidi i uveri se sta mu je rasim i njegovi uradili od jednog lepog gradica i postenog naroda. morate vi iz SNS/a da ponovo udjete u opstinu i narodu javno iynesete sta je ova vlast do sada pokrala. kada se javno dele sebi i svojoj porodici poljoprivredne masine, kada javno svoju decu yaposljavaju, kada javno yaposljavaju svoje devojke i devojcice, kada daju milion ya sulejmana ugljanina .....pa sta li oni to tek kriju... cekamo vas....imate podrsku naroda.....hocemo da se cuje i za sopotnicu , kamenu goru,stranjane, djurasice, kosaticu, jabuku..... a ne samo brodarevo i yavinogradje.
 • Полимац      | 26.Apr 2015.21:51 h

  Свака част Зиндо. Једини локални политичар који није купио стан у Београду већ је купио кућу у Пријепољу. То је доказ да хоће себи и својој деци добро у Пријепољу. Кор ја има 2 стана у Београду, Дорбо и Де т по један. Они су своју децу обезбедили али у Београду.
 • Zoran      | 26.Apr 2015.21:47 h

  Da centralno rukovodstvo SNS-a zameni nekim slucajem gospodina Zindovica i njegove najblize igrace SNS bi imao garantovano apsolutnu vlast u PP. Ovako sa njim na celu Rasimov SDP nemora da ima ni kamapanju i nema sta da brine za vlast
 • Stav      | 26.Apr 2015.21:46 h

  Zindo pusti Babica da bude izabran za predsednika OO SNS Prijepolja
 • Tankosav      | 26.Apr 2015.21:36 h

  Zindo tanak si po pitanju uticaja na rad u Prijepolju,ti ili ne smes od Hanke ili gledas samo svoj interes
 • Vule      | 26.Apr 2015.21:33 h

  Zindovicu kada tako mudro zboris zasto dozvoljavas da se ne kaznjava kriminal u Prijepolju,ako govoris o kriminalu,ako znas da postoji i ako znas da se krsi zakon ti kao narodni poslanik nista ne utices i ne promenis pa ko ce onda
 • sandokan      | 26.Apr 2015.21:15 h

  Hanko care ne daj pare politicarima da kradu.
 • vinko sav      | 26.Apr 2015.20:56 h

  Dobro je da si progovorio zindo da te cujemo! Sve si u pravu I podrzavam te jer si bio uvek covek al zabrinu me sta sve cuk o tebi.Dobro je nedajse ovoj bagri imas iz moje kuce petoro čeljadi za te be smo
 • ch      | 26.Apr 2015.20:51 h

  Svako ima svoju istinu i prica samo ono sto njemu odgovara. Svi su isti !!!
 • dragan      | 26.Apr 2015.20:36 h

  Pre svega izjava zindovica u ovom tekstu je notorna laz!To je najveci demagog koji radi iskljucivo za sebe i to mu znaju u stranci.Za godinu dana nkada nije pomenuo Prijepolje niti je koji ministar posetio Prijepolje osim LJajica,i ko ce da glasa zindovica?Broj mandata u skupstini osvojio je na imidzu VUCICA,u danasnjem INFORMERU gos VUCIC je pozvao gradjane za pomoc u preciscavanju SNS je je shvatio da ga zloupotrbljavaju
 • Karijera      | 26.Apr 2015.20:21 h

  Hanka zaposlila svu rodbinu,porusila objekte,ali njenom bahatom ponasanju nema kraja,nju ne dotice ni medij,sto nju zanima sto tamo neki GZS pise o njenom radu,sta njoj ko moze,jos bi da bude i tuziteljica,nije dovoljno sto 15 godina sudi ovom narodu nego bi i da krivicne prijave drzi u fioci do zastarelosti
 • PRIJEPOLJAC00      | 26.Apr 2015.20:19 h

  Hanka nije dozvolila da se krade budzet od strane politicara kao sto je Zindovic ,budzet opstine je jedan od najboljih u Srbiji, u Prijepolju sve funkcionise pocevsi od skola preko javnih preduzeca Dok je Zindovic bio na vlast u Prijepolju nije iznosio ovakve neistine, nije pominjao ni Bosnjake ni Srbe ,zaboravio je da kaze ko je na celu policije ,sud,tuzilastvo, posta,distribucija,itd I koliko ima zaposlenih u svim institucijama Bosnjaka a koliko Srba procentualno.Zindovicu smetaju ljudi koji nisu korumpirani I podmitljivi.
 • ЈА      | 26.Apr 2015.21:53 h

  Хахахха што ме насмеја. Прво да нешто знаш не би рекла да Ханка одређује какав ће буђет бити. А друго види се којој групи лјуди припадас па ти тешко пада истина.
 • Razum      | 26.Apr 2015.20:15 h

  Ova vlast je toliko opustosila ovaj grad,da koja god naredna vlast dodje nece moci da ispravi ovaj haos u neradu. Treba da ih je sram i stid,ako imaju obraza
 • Ko vas sisa      | 26.Apr 2015.20:11 h

  Dobro da jambolija nije obecao Prijepolje na vodi,sad ce pred izbore. Samo prvo da obezbedi pirinac,kafu,secer,brasno da deli za glasove
 • vesna      | 26.Apr 2015.20:10 h

  U pravu je Zindo nije on nikog isterao nego oni su takvi od zla oca i od gore majke nemju boljih.Osim Stane Marković
 • Dogadjaj      | 26.Apr 2015.20:09 h

  Ovu bolesnu vlast treba da snadje onako isto kako je snaslo ovaj narod sada od njih. Stigla ih ona narodska " imao pa nemao"
 • Babinac      | 26.Apr 2015.20:07 h

  Zinda Hanka drži u šaci i dok nju nezadovolje neće se ona pomeriti sa mesta načelnice. Pred njom kleči i Koreja i Dobro i Despot sve im ona zna. Zato ćuti Zindo bolje ti je.
 • Beko      | 26.Apr 2015.21:55 h

  alo Komaranac, da ga ona drži u šaci ne bi govorio ovo čovek što je sad rekao. Hanka je krva što su se oni objekti nakaradno izgradili.
 • Sudija      | 26.Apr 2015.20:04 h

  Da se vise nikada ne ponovi ovakva vlast u Prijepolju. Narod zivi kao u ropstvu,logoru,sva prava oduzeta,ovde se ne radi po zakonu nego traze rupe u zakonu. Odlaze skolovani kadrovi,zaposljavaju se samo deca funkcionera i politickih aktivista,devojke politicara
 • istina      | 26.Apr 2015.20:02 h

  Vešto Zindo zaobilazi rad mesnih zajednica i čišćenje snega 2012 god. i zato je postojao anketni odbor sve kradje utvrdio ali pojeo vuk magarca.
 • DADA      | 26.Apr 2015.19:54 h

  Znamo mi kaad si bio presednik kako si sedeo u kafani a govorio da si u Beogradu. I tad se Hanka pitala više od tebe. I danas da si čovek sa mesta poslanika vladajuće stranke mogao bi da utičeš da se bar poštuju zakoni i spreči javni kriminal u gradu ali to tebe nezanima gledaš ti samo sebe.
 • Centar      | 26.Apr 2015.19:54 h

  Jambolija je kupio sve sto je mogao kupiti iz vladajuce koalicije samo da bi se odrzao na vlasti i sve ih drzi na lancu.
 • Pravo      | 26.Apr 2015.19:51 h

  Htela je Hanka Hajdarevic da bude tuziteljica da bi mogla jos da zadrzi predmete za krivicna dela u fioci dok ne zastare,a u tom bi bilo i vreme za njeno penzionisanje,do kad vise njeno bahato ponasanje
 • Majstor      | 26.Apr 2015.19:47 h

  Zelimo da SDP sto pre ode u ruznu istoriju. Narod ne da je zaspao,nego je oboleo od nemastine,krize,nepostovanja,nemarnosti,lazi,obmane.
 • Sport      | 27.Apr 2015.14:44 h

  Zindovic nije bas najiskreniji u svojim odgovorima, nije bas ovako bilo. Sto se tice rusenja objekata u cirkovoj ulici tada je i on bio predsednik i nemoj loptu da prebacujes u tudje dvoriste. a nikada se ne zna sa kim ce se vlast formirati tako ne treba imati izleta u komentarima. opstina yindovicu ni sada kao ni za vreme tvojeg mandata nije zaduzena, to si zaboravio da kazes, a to znaci da koja god bila vlast sledeca nece biti opterecena kreditom i da nije zaduzena opstina nijedan jedini dinar.
 • osa      | 26.Apr 2015.19:02 h

  podrska gospodinu zindovicu i sns/u.kao predsednik opstine prijepola bio je dobar organizator,pravedan,strucan za razliku od danasnjeg rukovodstva.spasite nas,narod i opstina su zaspali u dubok san.molimo vas gospodine zindovicu da dode predsednik vlade,gos.vucic i da vidi i cuje kako mi zivimo,ko se zaposljava,dobija donacije,ko moze i po kom osnovu se odraduje pripravnicki staz,kako se postavljaju direktori i jos mnogo toga.vlast ne sprovodi zakone vec pronalazi rupe u zakonu kako bi ostvarili svoje bolesne ambicije.zelimo da sto pre odu u istoriju. •  

   


   

  © Глас Западне Србије
  Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
  060 5000 150, 032 347 001

  Импресум

  Статистика сајта:
  Прес: 72.757.700 посета
  Тренутно на сајту: 48 посетилац(a)