Асфалтиран некатегорисан пут на Мајдану 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Асфалтиран некатегорисан пут на Мајдану
Trenutno na sajtu: 328       |       Podeli:
02.09.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Данас је асфалтирана деоница некатегорисаног пута у Месној заједници Мајдан,

такозвани Мимовића пут.

У питању је деоница који води ка Руднику, према репетитору и ка манастиру Враћевшница, у дужини од 150 метара.


„Радовима на „Мимовића путу” предходило је отклањање последица елементарне непогоде која је погодила овај крај у јуну месецу, које је спровело Јавно предузеће за изградњу општине”, каже Бранко Мартиновић, помоћник председника општине за саобраћај и инфраструктуру и додаје да је планом предвиђено постављање банкина са обе стране коловоза.


„Овај пут је од великог значаја за мештане али и за предузеће "Србија шуме", због шумских поседа којима газдује у овом делу милановачке општине”, нагласио је Мартиновић.


Вредност радова на данас асфалтиранојј деоници пута је 726.373 динара, а извођач је предузеће „Свин” из Горњег Милановца.


Завршетком ових радова радова испуњен је план асфалтирања некатегорисаних путева, за која се опредељена средства из општинског буџета за 2020. годину.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nekategorsian put asfaltiran majdan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.544 посета
Тренутно на сајту: 329 посетилац(a)