Mиловановић: Притисци на чланове Нове Србије, Јовановић разрешен 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Mиловановић: Притисци на чланове Нове Србије, Јовановић разрешен
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
05.04.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Одборници Нове Србије (НС) трпе притисак од стране председника општине Горњи Милановац,

Дејана Ковачевића, да пређу у редове Српске напредне странке, изјавио је за Глас западне Србије потпреседник Извршног одбора НС Бошко Миловановић.

Он каже да је његова дужност, као председник Скупштине општине, да заштити чланове, јер су они у страху за себе и своје породице.

Према његовим речима, иако је скупштина Горњег Милановца била боље организована  скупштина у овом делу Србије, уколико дође до нове коалиције, питање је како ће се то одразити на грађане.

Миловановић каже да је на предлог председника општине, од начелника Општинске управе добио обавештење да, члан Општинског већа задужен за инфраструктуру Десимир Јовановић (НС), остаје без конкретног задужења.

“Био сам у Београду када сам примио позив да сам разрешен са функције, иако сам у општини урадио милионске пројекте. Имам информацију да ће на моје место доћи Јовица Царевић, тако да и њему желим успеха у будућем раду“, нагласио је Јовановић.

Чланове Општинског већа, на предлог председника општине, постављају и разрешују одборници Скупштине општине.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.259.544 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)