Куп „Милан Цига Васојевић” у рукама Краљевчанки 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Куп „Милан Цига Васојевић” у рукама Краљевчанки
Trenutno na sajtu: 406       |       Podeli:
16.03.2020 | 0 коментар(а)



Сурдулица/Краљево - После сјајне игре и победе у полуфиналу Купа „Милан Цига Васојевић” над Новосадском ЖК 73:67,

кошаркашице Краљева поновиле су феноменалну игру и кад је било најпотребније-у финалу купа и заслужено победиле одличну екипу „Радивој Кораћ” са 76:73 (21:15; 11:17;1913; 22:31).Краљевчанкама је ово први трофеј  у националном купу и највећи успех од постојања клуба до сада.

Меч у Новој хали у Сурдулици обиловао је преокретима,спектакуларним потезима кошаркашица оба тима и неизвезношћу до последњег судијског звиждука и да је пехар припао Београђанкама не би било незаслужено.Кошаркашице „Радивој Кораћа” свега 0,1 секунда делила је од продужетка,јер је толико  изврсна Ивана Ристић каснила са шутем са центра који је погодио циљ.На њену жалост време је истекло и кош није признат што је био знак за почетак великог славља краљевачких кошаркашица.

Најефикаснија у победничкој екипи била је Кемберли Пјер Луис са 16 поена ,Анамарија Стојачић постигла је 15 а Александра Рачић 13 кошева.У екипи „Радивој Кораћ” најефикаснија је била Љиљана Томашевић са 23 поена и Мина Вукосављевић са 19.Изванредна Томашевићева проглашена је и за МВП турнира.

Победнички пехар Купа „Милан Цига Васојевић”  Краљевчанкама је уручио Предраг Даниловић,председник Кошаркашког савеза Србије, а руководству и спортским радницима Сурдулице припале су све честитке за одличну организацију завршног турнира националног купа за кошаркашице.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KRALJEVCANKE MILAN CIGA VASOJEVIC KUP

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.434.260 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)