Пред одборницима сутра извештаји о раду јавних установа и општинске установе 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Пред одборницима сутра извештаји о раду јавних установа и општинске установе
Trenutno na sajtu: 468       |       Podeli:
04.04.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник скупштине општине Горњи Милановац Лазар Николић сазвао је за сутра 27. редовну

седницу са 23 тачке дневног реда. На почетку заседања разматраће се предлог Одлуке о ауто-такси превозу и измене и допуне Одлуке о Општинској управи.
Одлучиваће се о давању делова кп. на коришћење ЈП за изградњу као и разматрање предлога Решења о укидању статуса јавног добра у општој употреби делова некатегорисаног пута као и отуђењу земљишта за потребе проширење парцеле приватног власника са суседним земљиштем које су у јавној својини. Разматраће се предлог Одлуке о образовању штаба за ванредне ситуације за територију општине као и предлог Развојног плана мреже јавних основних школа и Плана инспекцијског надзора за 2019.

Одборници ће разматрати Финансијски план и план јавне набавке Црвеног крста за ову годину као и програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта. Даваће се сагласнот на измене и допуне Статута Дома здравља а наћи ће се и Извештаји о раду ОУ Г. Милановац, Установе за културе, уметност и ваншколско образовање Културни центар, Библиотеке „Браћа Настасијевић”, Музеј рудничко-таковског краја, Установе „Спортско - рекреативни центар”, ТО Горњи Милановац, ПУ „Сунце”, Дома здравља, Апотеке, Општинског штаба за ванредне ситуације и ЈП за водоснабдевање „Рзав”.
Почетак седнице је у 10:00 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.761.975 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)