Од сутра мање школа по комбинованом и онлајн моделу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša             

 
Од сутра мање школа по комбинованом и онлајн моделу
Trenutno na sajtu: 670       |       Podeli:
26.09.2021 | 0 коментар(а)



Комбиновани модел наставе у 7. и 8. разреду основних школа од сутра ће се примењивати у четири локалне самоуправе, а не у девет,
Фото: ГЗС, илустрација

као што је био случај од прошлог понедељка.

На основу одлуке Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, непосредна и настава на даљину у петој недељи школске 2021/22 спроводиће се у основним школама у Крагујевцу, Ивањици, Лајковцу и Ваљеву.

Такође, други модел организације образовно-васпитног рада примењиваће се у средњим школама у 18 локалних самоуправа, а од 20. септембра било је укључено 27 општина и градова више.

Комбинована настава изводиће се у Београду, Ваљеву, Врању, Лесковцу, Лајковцу, Лебанама, Прокупљу, Убу, Чачку, Бајиној Башти, Великој Плани, Владичином Хану, Љигу, Крагујевцу, Сјеници, Шапцу, Нишу и Сремској Митровици.

Онлајн настава примењиваће се од сутра у средњим школама у три локалне самоуправе - Ивањици, Новом Пазару и Ужицу, саопштило је раније Министарство просвете.

Од 20. септембра трећи модел наставе примењивао се у средњим школама и у Бајиној Башти, Лебанама, Лајковцу, Љигу, Белој Паланци и Сремској Митровици.

У свим осталим основним и средњим школама у Србији примењује се први модел наставе, то јест непосредна настава у школама.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


djaci skola nastava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.823.498 посета
Тренутно на сајту: 670 посетилац(a)