Санација ударних рупа на лучанским саобраћајницама 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Санација ударних рупа на лучанским саобраћајницама
Trenutno na sajtu: 570       |       Podeli:
22.08.2017 | 0 коментар(а)



Лучани - Председница општине Лучани Весна Стамболић је у сарадњи са предузећем Штрабаг из Чачка
Илустрација, фото: ГЗС

организовала активности на санацији оштећења на путној инфраструктури у седишту општине Лучани. Јаки мразеви и снег као и бројне интервенције на грејној и комуналној инфраструктури уништили су асфалт на већини улица у Лучанима. Преко 40 тона асфалта употребњено је за радове на крпљењу путева у урбаној средини а посао санације изводи предузеће "Штрабаг" Чачак. Помоћник председника Михаило Николић рекао је да је санација до сада урађена на Старој и Новој колонији као и у центру Лучана. Санирано и асфалтирано је и клизиште код средње школе.

Николић је навео да се у Лучанима очекује санација дела пута на деоници од улаза у Лучане са Кртаовске стене до скретања за Нову колонију у дужини од 2,5 километра, који је претрпео разна оштећења након појачаног протока камиона који су превозили материјал за изградњу насипа у последњих пет месеци. Такође, у наредном периоду следи и асфалтно пресвлачење неколико деоница пута од Лучана до Марковице, на којима су регистрована значајна оштећења настала највећим делом преусмеравањем саобраћаја са магистралног пута. Асфалтирање ће обавити чачански Штрабаг средствима Србијапутеви, истакао је помоћник.

Николић је навео да је највећи део буџетских средстава за одржавање локалних путева, предузеће Дргагачево путеви утрошило за санацију саобраћајница за потребе манифестације Сабора трубача у Гучи.

Он је додао да ће активности на унапређењу путне и инфраструктуре у градском и сеоском подручју бити наставњене углавном из средстава из републичке касе.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.513.885 посета
Тренутно на сајту: 570 посетилац(a)