Конкуренција никад јача, чак 200 такмичара из 30 земаља одмераваће снаге на Дајмонд купу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Конкуренција никад јача, чак 200 такмичара из 30 земаља одмераваће снаге на Дајмонд купу
Trenutno na sajtu: 738       |       Podeli:
26.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик организатор је Интернационалног

спортског такмичења "IFBB DIAMOND CUP SERBIA - ČAČAK, SERBIA 2019." које ће се одржати у суботу 27. априла у чачанском Дому културе, а финално такмичење које је и најатрактивније почеће у 16 сати.

Репрезентација Србије - финалисти, фото: ГЗС

Председник Савеза Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик Горан Ивановић, каже да је све спремно за почетак овог интернационалног спортског надметања и да су спортисти већ стигли у Чачак како би се припремили за финално такмичење.

"Очекује се учешће око 200 спортиста из чак 30 држава, који ће се надметати у преко 35 категорија а међу њима су европски и светски прваци. Ми ћемо се као домаћини потрудити да све буде на нивоу највећих и најпрестижнијих светских манифестација овог типа", казао је Ивановић. Према његовим речима најатрактивнији наступи, већ традиционално су у категорији бикини фитнеса али и у боди билдингу где ће конкуренција бити веома јака.

"Позивам све Чачане, али и све остале љубитеље спорта из читаве Србије да сутра у 16 сати дођу у 16 сати у Дом културе и уживају у наступу најбољих светских и европских спортиста", закључио је Ивановић.

Иначе покровитељ овог такмичења је Министарство омладине и спорта и Град Чачак.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak bodi bilding finale dom kulture

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.080.600 посета
Тренутно на сајту: 739 посетилац(a)