Новчани поклони за 900 малишана из Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Новчани поклони за 900 малишана из Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
06.01.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Уочи најрадоснијег хришћанског празника Божића, Хуманитарна организација „Стара Рашка“ из Београда

обрадовала је 900 малишана слабијег имовинског стања из Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши са по 5.000 динара. Већ 15 година за редом захваљујући средствима дијаспоре из Канаде и породици Драгане Вараклић, хуманитарна организација „Стара Рашка“ дели божићне поклоне деци слабијег имовинског стања. За ову намену ове године укупно је издвојено 4,5 милиона динара.

  – Тешко је било доћи по оваквом времену у Нову Варош, међутим нисмо хтели да прекинемо традицију дугу 15 година давања деци помоћи за Божићне празнике и добру сарадњу са Општином. Имали смо и обавезу према члановима наше хумане организације, а пре свега да би обрадовали децу за Божић”- казао је Војин Вучићевић  председник фондације “Стара Рашка”.

 Према речима Вучићевића најбоља подршка јесте бити члан Хуманитарне организације  и плаћати чланарину најављујући и могућност да помоћ деци убудуће буде уручивана и за Васкрс.

 Осмогодишњи Милош каже да ће од новца добијеног купити за неки слаткиш, али исто тако и да ће остати нешто пара како би обрадовао и маму божићним поклоном

 У име општине Нова Варош дародавцима се захвалио председник општине Радосав Васиљевић који је истакао да су деца наша будућност. Он је потсетио да општина коју предводи издваја значајна средства из своје касе за постицај рађања деце.

 Божићне поклоне у Рашкој области, до сада је укупно добило око 12.000 најмлађих.

 

ГЗС - ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


paketici prijepolje malisani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.371.980 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)