Деветоро Чачана и четворо Горњомилановчана излечено од короне и могу да дају крвну плазму 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Деветоро Чачана и четворо Горњомилановчана излечено од короне и могу да дају крвну плазму
Trenutno na sajtu: 293       |       Podeli:
23.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Током претходног дана у Завод за јавно здравље (ЗЗЈЗ) је пристигло 36 урађених брисева при чему су у Чачку и Горњем Милановцу
Фото:ГЗС

по два позитивна, саопштено је на састанку Радног тима за праћење ширења корона вируса на територији града Чачка.
Укупан број потврђених случајева у Чачку је 69, Горњем Милановцу 35, Лучанима три и Ивањици један, што је укупно у Моравичком округу 108. Данас је послато 40 брисева.

У болници је у пријемно тријажној амбуланти прегледано 12 пацијената, а примљена су четири од којих је један био мало тежи, али је захваљујући благовременој интервенцији и сарадњи више служби те здравствене установе прошао да му није укључен респиратор и сада је релативно добро.

На инфективном одељењу су 22 пацијента при чему нико није у изузетно тешком стању. Током претходног дана отпуштена су три пацијента.

За сада Чачак исказује девет излечених, а Горњи Милановац четири, који су претходно били позитивни на корона вирус, и сада су у могућности да дају крвну плазму.



ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


radni tim korona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.484.512 посета
Тренутно на сајту: 294 посетилац(a)