Дачић у Краљеву: „У Европу само ако нас поштују” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Дачић у Краљеву: „У Европу само ако нас поштују”
Trenutno na sajtu: 504       |       Podeli:
02.03.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Свечаност поводом 30 година Социјалистичке партије Србије за западни регион одржана је у Краљеву,
ФОТО:ГЗС/Миланко Даниловић

у присуству високих чланова СПС-а са председником партије Ивицом Дачићем на челу.На прослави у Хали спортова, поред лидера партије  Дачића, говорили су  Ђорђе Милићевић,потпредседник Главног одбора СПС и потпредседник Народне скупштине, председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма и Ана Букумир, испред социјалистичке омладине Краљева.

„Социјалистичка партија Србије има два стуба-патриотски и социјално праведни.Патриотски значи све за Србију, а Србију нећемо дати ни за шта.Патриотски зато што сматрамо и не прихватамо мишљење да бити Европејац значи бити анти-Србин.Не!Европа је заснована на одбрани националног суверенитета и интереса сваког европског народа, па тако ће бити и са српским народом и са државом Србијом.У Европу само ако нас поштују“,рекао је председник  СПС.

Он је такође истакао да никада не смемо да се одрекнемо нашег права на свету земљу на Косову и да нема историје без косовске идеје.

,,Ми на ултиматум и уцене нећемо пристајати зато што ми немамо другу земљу и други народ“,поручио је Дачић.

Потпредседник Главног одбора СПС и потпредседник Народне скупшине Ђорђе Милићевић је рекао да је Социјалистичка партија Србије остала верна идеји социјалне правде и борби за обичног човека.

Лидер Јединствене Србије, коалиционог партнера СПС пуних 12 година,Драган Марковић Палма  је истакао  да је СПС остала пуних 30 година и да је једина партија у Србији која се није распала.

Свечаности у Краљеву присуствовали су потпредсеници СПС Бранко Ружић, Жарко Обрадовић, Новица Тончев, председник Извршног одбора Владан Заграђанин, потпредседник Извршног одбора и директор СПС Ђорђе Чабаркапа, председник Социјалистичке омладине Угљеша Марковић, као и функционери Градског одбора СПС у Краљеву.

После свечаности Ивица Дачић је из Краљева са аеродрома  ,,Морава“ владиним авионом одлетео за Тунис, као потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVICA DACIC KRALJEVO PROSLAVA HALA SPORTOVA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.220.771 посета
Тренутно на сајту: 504 посетилац(a)