Еколошки СОС телефон 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Еколошки СОС телефон
Trenutno na sajtu: 279       |       Podeli:
11.06.2017 | 0 коментар(а)



Топола - Општина Топола увела је нове рестриктивне мере према онима који загађују животну околину. Ова варош прва је у Србији која је за притужбе на оне

који бацају смеће ван канти за отпатке увела телефон за притужбе.

Притужбу на рачун комшије који је кесу бацио кроз прозор грађани Тополе могу оставити и анонимно. Телефонска линија 034/6811-248, отворена је нон-стоп, објављено је на сајту општине.

"Санитарни инспектор потом излази на терен и пише казну. Ако је реч о возилу, тачније ако неко избаци кесу са отпацима кроз прозор аутомобила, имамо договор с локалном полицијом како би одмах идентификовали о коме се ради и проследили му казну", каже председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић.

Први човек у вароши под Опленцом каже де су за оне који не поштују прописе предвиђене максималне казне.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.103.000 посета
Тренутно на сајту: 280 посетилац(a)