Летови за заљубљене за 49 евра 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Летови за заљубљене за 49 евра
Trenutno na sajtu: 478       |       Podeli:
12.02.2020 | 0 коментар(а)



Поводом Дана заљубљених, Ер Србија је одлучила да понуди карте путницима који путују у пару по никад повољнијим ценама. За заљубљене се каже да живе у облацима, а уз специјалну понуду
Фото:ГЗС

националне авио-компаније полетеће високо изнад њих, по цени од само 49 евра за авио-карте у Лигхт тарифи из Београда до неке од 30 атрактивних дестинација. Промотивне авио-карте у једном смеру могу се купити од 12. до 13. фебруара и односе се на путовања 14. фебруара, на Дан заљубљених.
Понудом су обухваћени неки од најромантичнијих светских градова. На тај начин, парови 14. фебруара могу да проведу дан уживајући у погледу с Ајфеловог торња, посматрајући залазак сунца са римских брежуљака, шетајући раскошним барокним палатама Беча или пловећи каналима Венеције уз љубавне арије гондолијера. Продужени романтични викенд за Дан заљубљених можда делује као клише на филмском платну, али када се доживи постаје незаборавно искуство удвоје. Имате добар разлог да љубави пружите још једну шансу, јер ништа не враћа веру у љубав као путовање за празник љубави!

“Дан заљубљених се ускоро обележава у великом броју земаља и Ер Србија се придружује том лепом обичају. Свима који су заљубљени желимо да буду заљубљени још више, а онима који нису, да се заљубе што пре. Надамо се да ће наши путници уживати у дану који слави љубав и да ће са нама поделити још много лепих тренутака и успомена", изјавио је Бошко Рупић, виши менаџер агентске и корпоративне продаје у Ер Србији.

Сви који желе да вољеној особи поклоне свет, могу посетити интернет сајт аирсербиа.цом, позвати бесплатан број Контакт центар 0800 111 528 за позиве из Србије, односно +381 11 311 21 23 за позиве из иностранства или посетити неку од београдских пословница Ер Србије које се налазе на Аеродрому Никола Тесла, Булевару краља Александра 17 и у улици Јурија Гагарина 12.

 



ГЗС / РТВ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


avioni letovi zaljubljen dan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.510.636 посета
Тренутно на сајту: 478 посетилац(a)