Тренинг „онлајн“: Ево како су петлићи и пионири у Тополи вежбали за време короне 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тренинг „онлајн“: Ево како су петлићи и пионири у Тополи вежбали за време короне
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
02.06.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Љубав према спорту не зна за корону, а редован тренинг је кључан за добар резултат и успех. Да би својим полазницима

олакшао карантин за време короне али и сачувао спортски дух тренер Александар Ристић (36) из Тополе осмислио је несвакидашњи тренинг.

„Као дугогодишњи тренер и професионални фудбалер редовно вежбам, онолико колико услови дозвољавају. Трудим се да ту љубав према спорту пренесем и на малишане које тренирам и за сада сам задовољан постигнутим резултатима. Редовно смо за време короне заједно вежбали, ја снимим видео са неколико покрета и рад са лоптом који проследим деци у нашу заједничку групу и онда свако у свом стану или дворишту уради колико може. Комуницирали смо свакодневно, размењивали резултате и пратили утакмице, корона нас је још више зближила и доказала нам да се заједно све може“, каже за ТопПрес Александар Ристић, тренер ФК „Карађорђе“.

Овај тридесетшестогодишњи тренер играо је неколико година фудбал у иностранству. Како каже, љубав према родном месту вратила га је на породично имање а љубав према фудбалу задржала у Тополи.

„Овде сам ја тренирао и постао сам успешан спортиста, сматрам да је Топола дефицитарна по питању спорта и због тога улажем огроман напор да што више деце вежба. Када сам почео да тренирам, било их је свега 10, сада смо достигли број од 30 малишана и јако сам поносан због тога“, рекао је тренер Ристић и додао да су његови петлићи и пионири прошле године бележили седмо место на табели.

Према његовим речима, ових дана се полако враћају редовним активностима али уз све мере и препоруке како би спречили ширење заразне болести коју је изазвао вирус Ковид 19.

ГЗС/ ТопПрес

Коцић Стефан тренира у соби за време карантина, фото: ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


korona topola trening

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.485 посета
Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)