Пријепољски угоститељи траже продужетак радног времена 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пријепољски угоститељи траже продужетак радног времена
Trenutno na sajtu: 450       |       Podeli:
07.08.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Пријепољски угоститељи поднели су иницијативу Општинском штабу за ванредне ситуације са захтевом да се измени
Власник Романсе на Лиму један је од потписника иницијативе, фото: ГЗС

Закључак од 7. јула ове године, по коме је радно време угоститељских објеката, због новонастале епидемиолошке ситуације, скраћено до 22.00 сата.

Потписници иницијативе, њих 14, навело је да се само они запошљавају око 100 особа и да се од тога храни преко 300 чланова породица. „Лоше послујемо због актуелне ситуације и у проблему смо за даваље личног дохотка, плаћања пореза и доприноса. Због ситуације у којој смо се нашли принуђени смо и на отпуштање радника. С обрзиром да се поправила епидемиолошка ситуација захтевамо измену радног времена, трговинских и других објеката тако да огу радити до 00:00 часова. Према одлуци Штаба за ванредне ситуације одллуке за продужење радног времена донете су општинама Прибој, Пожега, Нова Варош, Нови Пазар”, наводи се у захтеву.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje radno vreme ugostitelji

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.453.580 посета
Тренутно на сајту: 450 посетилац(a)