Стаматовић: Камп расформиран на захтев Јовановића, Крстића и Јелене Милић 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Камп расформиран на захтев Јовановића, Крстића и Јелене Милић
Trenutno na sajtu: 572       |       Podeli:
17.08.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић потврдио

је данас да је затворен камп на Златибору у којем су деца учила војничке вештине и вештине преживљавања и оптужио лидера Либерално демократске партије Чедомира Јовановића, медијског стручњака Небојшу Крстића и директорку Центра за евро-атлантске студије Јелену Милић да стоје иза тога.

Он је навео да су синоћ око 22.00 полицајци дошли у "Омладинско-патриотски камп Златибор 2018" и без писаног налога, "уз усмено образложење ’Јављено нам из Београда", наредили да се камп расформира, а деца напусте Тић поље и Златибор.

Стаматовић је у саопштењу навео да су данас председник Србије Александар Вучић и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић покушали да "заташкају" причу и "невешто преузели одговорност".

"Нико од званичних представника државе није се оглашавао нити имао ишта против организовања овог кампа", навео је Стаматовић.

Он је додао да су јуче Јовановић, Крстић и Милић цео дан "призивали његово хапшење".

"Зато је ван сваке разумне сумње, наша тврдња да су управо њих троје наложили неким својим субјектима у полицији да, противно вољи председника, премијерке и министра, нареде употребу полицијске јединице против девојчица и дечака, што је довољан доказ да је реч о покушају државног удара", рекао је Стаматовић.

Председник Вучић изјавио је данас да држава неће толерисати ствари попут тог кампа, док је министар Стефановић рекао да је камп затворен и да су деца враћена кући и да се тренутно одвијају завршни радови на расклапању кампа.

Бета / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.404.541 посета
Тренутно на сајту: 573 посетилац(a)