Одржана 28. седница општинског већа Горњег Милановца; Ковачевић: Кренули смо у израду новог сајта и платформе за обавештење грађана 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Одржана 28. седница општинског већа Горњег Милановца; Ковачевић: Кренули смо у израду новог сајта и платформе за обавештење грађана
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
27.05.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Одржана је двадесет осма седница општинског већа Горњег Милановца.

Већници су разматрали 18 тачака дневног реда, међу којима се нашао и Завршни рачун буџета општине Горњи Милановац за 2021. годину.

„Оно што је најважније истаћи јесте да је сав новац који је био опредељен у буџету за 2021. годину транспарентно трошен и то за пројекте који су били планирани. Задовољни смо њиховом реализацијом, као и оним што смо добили од пореских обвезника, а то је да смо имали веће остварење у приходној страни буџета него што јебило планирано. Генерално водимо домаћинску политику и желимо да увек имамо новца који можемо акумулирати и спремити за неке капиталне пројекте, као што је на пример изградња затвореног базена. Задовољан сам радом свих јавних предузећаи установа и мислим да завршни рачун осликава вредан рад Општине и њеног руководства”, рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Фото: Кабинет председника општине Горњи Милановац

Председник Ковачевић се осврнуо и на недавно објављену листу транспарентности радалокалних самоуправа, на којој се општина Горњи Милановац налази на 66 месту, одукупно 145.

„Битно је напоменути да је општина Горњи Милановац према том извештају у првом делу рангираних општина, што је добро, али не довољно добро за оно што ми желимо да постигнемо. Оно што је још важно рећи је да је наша општина у последњих годину дана скочила за 30 места на тој листи, што значи да ми напредујемо и да ужурбано радимо на томе да све везано за рад Општине буде јасно и транспарентно свим нашим суграђанима. Тим поводом, кренули смо у израду новог сајта и платформе за обавештење грађана и надам се да ћемо у наредном периоду имати сваки податак редовно ажуриран и доступан и да неће бити потребе за додатним објашњењима”, изјавио је Ковачевић.

На данашњој седници усвојене су све тачке дневног реда које ће се наћи предодборницима на следећем заседању Скупштине Општине.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC OPSTINSKO VECE SEDNICA ZAVRSNI RACUN BUDZETA DEJAN KOVACEVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.439.855 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)