Мицановић сутра почиње штрајк глађу, одбојкашице спремне да га подрже 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Мицановић сутра почиње штрајк глађу, одбојкашице спремне да га подрже
Trenutno na sajtu: 962       |       Podeli:
07.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Незадовољан расподелом средстава за годишњи програм у области спорта председник

женског одбојкашког клуба Бамби Волеј Адис Мицановић почеће ће сутра у 10 часова штрајк глађу испред зграде Општине Пријепоље. Њему би у штрајку могле да се прикључе и одбојкашице које су стале уз Мицановића и подржале га у овој намери. О штрајку је обавештен и министар спорта Вања Удовичић, руководство Спортског савеза Србије и председник Општине Пријепоље Драгољуб Зиндовић.

Ни титула првака Друге женске одбојкашке лиге Србије група Запад није помогла Бамби Волеју да приволи комисију за расподелу средстава у области спорта да им додели износ већи од 50 хиљада динара. Поређења ради у минулој години тај износ био је нешто већи од милон динара, међутим клуб је по мишљењу председника Адиса Мицановића кажњен јер је он открио и полицији пријавио криминалне радње у које је уплетен локални лидер једне странаке која је део актуелне власти. У штрајку види једино решење за спас клуба од могућег гашења.

,,Не знамо на који начин и по којем критеријуму нам је комисија определила износ од 50 хиљада динара, изузев да смо кажњени за пријављени криминал једног од челника локалне власти који се сада свети целом клубу и ударио је директно на девојке", каже Адис Мицановић.

Штрајку је претходило отворено писмо упућено министру омладине и спорта, Спортском савезу Србије и председнику општине Пријепоље, међутим реакције на то за сада није било. С тога су уз свог председника стале и одбојкашице које кажу да су и оне спремне на штрајк уколико за то буде било потребе.

,,Уколико буде било потребе и ми ћемо ступити у штрајк глађу и на тај начин ћемо стати уз председника и тренера", у глас кажу одбојкашице Бамби Волеја.

ОК Бамби Волеј је спортски колектив који има у различитим категоријама више од 100 одбојкашица. Сениорски је шампион Друге одбојкашке лиге група Запад за сезону која је пре десетак дана завршена.

    GZS/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.007.786 посета
Тренутно на сајту: 964 посетилац(a)