Туристичка организација Златибор покреће кампању „Твој Златибор” и наградну игру „Зашто волим Златибор” 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Туристичка организација Златибор покреће кампању „Твој Златибор” и наградну игру „Зашто волим Златибор”
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
15.09.2020 | 2 коментар(а)



Чајетина - Након успешне летње сезоне, Туристичка организација Златибор покреће кампању „Твој Златибор“.

Циљ кампање је да, кроз серијал од пет видео епизода и текстова, покаже прелепе златиборске пејзаже, открије мање познате дестинације и подсети на садржаје и активности у којима гости најпосећеније планине у Србији уживају. Током кампање биће организована и наградна игра на Инстаграму „Зашто волим Златибор“, па ТО Златибор позива заинтересоване да учествују и конкуришу за вредне награде, међу којима је и боравак у популарном туристичком центру.

Поред добро познатих златиборских локалитета, кампања ће приказати и мање истражене делове српске планинске лепотице, попут Ршумове пећине, цркве брвнаре у Јабланици, водопада у Семегњеву. Љубитељи природе видеће да се већ на пет минута од центра пружају непрегледни пашњаци и стазе за шетњу, а они који траже мир сазнаће где ни у шпицу сезоне нема гужве, открива директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић.

„Док смо снимали материјал за кампању, упознали смо туристе који долазе годинама уназад и без проблема бициклом прелазе трасу од центра до манастира Дубрава. А видећете, тај пут није нимало наиван. Забележили смо нестварне кадрове на путу до Увца, манастира скривеног у нетакнутој природи. Видели смо да се на Чиготу, поред искусних планинара, пењу породице са малом децом и уверили се да Златибор има прелепе заласке сунца. Све ћемо то у наредних месец дана представити гостима који воле нашу планину и онима који ће се у њу тек заљубити”, најављује Живановић.

Кампања ће пренети и атмосферу из недавно отвореног каубојског града на Водицама, Стопића пећине која је ове године срушила прошлогодишњи рекорд по посећености, као и са локалитета које туристи воле, Гостиља, Рибничког језера, Сирогојна, Торника. Најмлађи ће уживати у погледу на диносаурусе из Дино парка, а нешто старији ће сазнати шта их чека ако одлуче да се опробају у адреналинским активностима, попут картинга, зип лајна, вожње квадовима или параглајдинга.

„Златибор се може похвалити понудом која је тако разноврсна да ће задовољити и најзахтевније туристе. Неки наши гости воле да свој одмор проведу у самом центру, други освајају врхове, трећи уживају у излетима. Ми се трудимо да сви они буду задовољни и желимо да свако нађе свој део Златибора. И све их позивамо да учествују у нашој наградној игри на Инстаграму, која ускоро почиње, и да нам кажу зашто воле Златибор”, позива Живановић.

Да гости воле овај туристички центар, показују и последњи подаци Републичког завода за статистику по којима је Златибор најпосећенија српска планина. Ни пандемија, ни велика реконструкција центра која се одвијала у претходном периоду, нису спречили туристе да уживају на Златибору.

„Захвални смо туристима на стрпљењу и разумевању да су радови били неопходни да би наш Златибор засијао још јачим сјајем. Правимо модерно шеталиште у ком ће уживати све генерације, а ускоро ће бити завршени и радови на уређењу језера, симбола Златибора. На јесен ће се први путници провозати гондолом, а припремамо и нове пројекте који ће учврстити лидерску позицију Златибора у српском туризму”, истиче Живановић.

Више од 490.000 ноћења евидентирано на Златибору од почетка године. Око 128.000 туриста посетило Златибор од јануара. Преко 90.000 посетилаца у Стопића пећини од јануара чиме је срушен прошлогодишњи рекорд.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


TO ZLATIBOR KAMPANJA NAGRADA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Maja

    Zlatibor najlepši!!!Ne zamisljam odmor,ako nisam na Zlatiboru...moja porodica i ja smo oduševljeni
  • Dragan -Smederevac

    Postavite vise WEB kamera npr.kao Kopaonik -to ce jos vise uraditi na promociji Zaltibora .Ova jedna sadasnja je nedovoljno.pozdrav .



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.157.796 посета
    Тренутно на сајту: 415 посетилац(a)