Распевано вече на Златибору са Николом Роквићем 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Распевано вече на Златибору са Николом Роквићем
Trenutno na sajtu: 532       |       Podeli:
21.07.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Садржајан програм ‘’Златиборског културног лета’’ под покровитељством Туристичке организације Златибор

и општине Чајетина настављен је вечерашњим концертом Николе Роквића на Краљевом тргу, саопштено је из ТО Златибор.

Популарни певач изашао је пред публику у 20 часова и од изласка на сцену до последњег такта публика га је са одушевљењем пратила. Доброј атмосфери на платоу Краљевог трга допринео је занимљив репертоар као и Роквићево квалитетно вокално извођење својих, очевих и песама колега.

Низали су се хитови: “Моја цурице”, “Опрости мојој младости”, “Ја сам твој и када спавам са њом”, “Мед и слатко грожђе”, “Колико сам усана пољубио”, као и “Нема више друга мог”, “Момак весељак”, “Подели са мном добро и зло”, “Ти за љубав ниси рођена”, “Потражићу очи зеленије” и многи други.

Био је то још један успешан концерт на златиборском Краљевом тргу током јула. А "Златиборско културно лето’’ полако убрзава и туристима, уз садржајан боравак на најпосећенијој српској планини, нуди и одличан провод.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.150.667 посета
Тренутно на сајту: 533 посетилац(a)