Отворена пословница банке Поштанска штедионица у Ушћу 


Danas smena sunca i obIaka i bez kiše, od petka sledi toplije vreme              Otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu 27.aprila              Popadić: Pravnica Dragana Golubović novi vd direktora JKP Lim              Pokrenuta inicijativa za oslobađanje od naplate takse za ulazak u NP Tara svih vozila sa užičkim tablicama              Vučić: Ispunili smo teške obaveze iz Briselskog sporazuma, 11 godina ZSO nije ni na vidiku             

 
Отворена пословница банке Поштанска штедионица у Ушћу
Trenutno na sajtu: 309       |       Podeli:
31.03.2017 | 0 коментар(а)



Ушће - У Ушћу је отворена пословница банке Поштанска штедионица, 148. по реду. Клијенти из овог места, до сада су морали да путују у Рашку и Краљево,

како би обавили банкарске услуге.

Председник Извршног одбора банке Поштанска штедионица, Бојан Кекић, истакао је да ће, првенствено пензионрима сада бити много лакше.

"Традиција банке Поштанска штедионица је да излази у сусрет потребама клијената и управо због тога су отворени шалтери широм Србије. У Ушћу има око 500 пензионера који су морали путовати 50 километара до најближег места, али сада ће то бити олакшано јер ће они моћи да отворе текуће рачуне управо овде", рекао је Кекић.

Фото: Глас западне Србије

Према његовим речима, банка Поштанска штедионица ће до краја априла изаћи у сусрет свим њеним најстаријим корисницима, који нису заменили личне карте. Тако ће до 30. априла моћи да са старим документима подижу новац и радиће на новим призводима како би грађани подједнако користили банку на територији целе Србије.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.710.219 посета
Тренутно на сајту: 310 посетилац(a)