Прибојској болници уручена донација Удружења Прибојаца из Београда 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Прибојској болници уручена донација Удружења Прибојаца из Београда
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
22.12.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Иако протеклих месеци општина Прибој, Министарство здравља и Здравствени центар
Уручење донације прибојској болници, фото: ГЗС

Ужице, доста улажу у прибојско здравство, приметан је и значајан број донација људи добре воље, који желе да здравственим установама у граду на Лиму помогну у борби са пандемијом корона вируса.

Тако су ових дана вредну донацију Болници Прибој уручили представници Удружења Прибојаца из Београда, у виду тзв. „центрифуге”односно неопходног апарата за рад лабораторије. Болница Прибој је имала један овакав апарат, али пошто без њега нема рада у лабораторији, овај други ће им олакшати и убрзати рад.

Удружење Прибојаца у Београду је једно од најстаријих и најагилнијих завичајних удружења у главном граду, организују бројне акције и манифестације, са циљем окупљања и дружења бивших суграђана, али и иницирања њихове међусобне сарадње. Свој родни крај никада не заборављају, па отуда и ова хуманитарна акција за набавку апарата за лабораторију али и неопходних заштитних средстава.

Вредну донацију Болници Прибој уручио је Зоран Пешовић, председник Удружења Прибојаца у Београду, у пратњи једног од донатора и власника предузећа „Модел 5 ” Звездана Пешовића, а представницима наших бивших суграђана, захвалили су се др Ивана Раковић испред Службе за лабораторијску дијагностику и др Предраг Терзић, директор Опште Болнице Прибој.

 

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ BOLNICA DONACIJA UDRUZENJE PRIBOJACA U BEOGRADU

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.258.194 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)