Пресуда Апелационог суда против „Озона”: кажњени са 50.000 динара јер су наружили породиљу на порталу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Пресуда Апелационог суда против „Озона”: кажњени са 50.000 динара јер су наружили породиљу на порталу
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
05.05.2021 | 0 коментар(а)



Чачак – Пресудом Апелационог суда у Београду правоснажна је постала одлука Вишег суда

у нашем главном граду којом је предузеће за маркетинг „Озон медија” из Чачка обавезано да мештанки Г. К. исплати глобу од 50.000 динара на име накнаде нематеријалне штете. Пресуду је спровео судски извршитељ јер „Озон није хтео да спроведе”. То је, иначе, ко зна који пут да то предузеће багателише судске пресуде, па на та врата морају да иду судски извршитељи.

У образложењу своје одлуке Апелациони суд наводи да је, према утврђеном чињеничном стању, интернет портал туженог „озонпрес” 12. јануара 2018. објавио текст под насловом „Одборница СНС – а се породила у затвору” у којем је наведено да је „негдашња одборница у Скупштини града (Г. К.), која је стицајем околности тренутно на издржавању затворске казне у пожаревачком затвору, родила сина, здравог, правог и наравно напредног”.

Уз текст су на поменутој интернет страници и четири фотографије, међу њима и тужиље преузете са њеног профила на фејсбуку, без њене сагласности нити замагљивања лика, а беба је тада имала само 24 дана.
Међутим, испоставило се да није реч о вести која садржи истину и чињенице, већ о великој брљотини. Јер, породиља у тренутку кад је донела бебу на свет није била одборник пошто је мандат вратила јула 2017. године, није се породила у затвору него у пожаревачкој болници и није родила сина него ћерку, а пре објављивања текста нико је није контактирао нити тражио сагласност за објављивање фотографија.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


apelacioni sud ozon presuda stojan markovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.903.132 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)