Реконструкција основне школе у Чајетини 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Реконструкција основне школе у Чајетини
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
30.08.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Радови на реконструкцији основне школе „Димитрије Туцовић“ у Чајетини у пуном

у јеку. С обзиром да се ближи почетак нове школске године одвијање наставе биће отежано, али је руководство школе нашло адекватнo решењe.

Почетак нове школске године је на прагу, а радови на реконструкцији објекта основне школе у Чајетини увелико трају. Оно што брине ђаке и родитеље је како и на који начин ће се одвијати настава јер ће услови за рад са децом бити отежани. Разлога за бригу нема, каже директорка Школе Милка Васиљевић:

Почетак нове школске године је на прагу, а радови на реконструкцији објекта основне школе у Чајетини увелико трају. Оно што брине ђаке и родитеље је како и на који начин ће се одвијати настава јер ће услови за рад са децом бити отежани. Разлога за бригу нема, каже директорка Школе Милка Васиљевић.

Директорка ОШ "Димитрије Туцовић" Милка Васиљевић, фото: Златибор прес

„Млађи разреди ће кренути у просторије средње Угоститељско туристичке школе, где ће похађати наставу у поподневној смени. Виши разреди за почетак ће боравити у приземљу, па ће се по завршетку радова преселити у нове учионице на спрату. Неће бити кабинетске наставе, већ ће свако одељење имати своју просторију, а до завршетка радова имаће само прву смену“.

Средства за реконструкцију школског објекта издвојила је Канцеларија за јавна улагања, која је Општини Чајетина одобрила средстава у износу од 48 милиона динара. Радови су поверени фирми „Експертуниверзал“из Београда.

„Ради се спољна фасада која задовољава термоенергетски ефекат. Изолација је дебљине 20 cm, а у питању је камена вуна. Замениће се столарија на целом објекту. Од унутрашњих радова раде се подови, плафони, глетују се зидови, ради се електроинсталација. Предвиђена је комплетна прекривка објекта, биће стављен нов цреп на целом објекту, изузев фискултурне сале која је рађена пре две године“, додаје Васиљевићка.

Како је дефинисано уговором радови ће трајати до краја новембра. Свесна чињенице да на градилишту није лако функционисати, директорка Школе позива ученике, наставнике и родитеље на разумевање и стрпљење, како би по завршетку радова уживали у утопљеном и савремено опремљеном школском објекту.

 

Златибор прес / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.461.007 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)