Предузећу ,,Ратко Митровић” потребно седам дана да санира решетку на прометној саобраћајници 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Предузећу ,,Ратко Митровић” потребно седам дана да санира решетку на прометној саобраћајници
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
17.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Државни пут од кружног тока на Рампи па до Трбушана, предузеће „Ратко Митровић” реконструисало

је о трошку државе пре неколико месеци. Међутим на веома прометном делу пута код расадника у насељу Трбушани већ је настао проблем због којег возачи негодују већ пет дана.

Наиме челична решетка ширине 20 цм која одводи површинску воду већ је попустила а пролазници су на то место првобитно поставили столицу а затим је обележени са два саобраћајна знака. У ЈП Градцу кажу да су интервенисали код извођача радова и да ће проблем наводно бити саниран до понедељка или уторка.

Просто је невероватно да извођач није предвидео јачу конструкцију решетке на месту где саобраћају теретни камиони и како је могуће да је потребно седам или 10 дана да се поправи један ситан проблем у виду замене решетке питају се возачи ?

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.443.061 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)