Већници сутра о цени очитавања и расподели топлотне енергије 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Већници сутра о цени очитавања и расподели топлотне енергије
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
17.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Градоначелник града Чачка Милун Тодоровић сазвао је за петак 18. октобар, 92. седницу градског већа на чијем

дневном реду ће се наћи 44 тачке.

На самом почетку заседања већници ће разматрати Извештаје о раду чачанских предшколских установа „Радост” и „Моје детињство” за 2018/2019. годину и давати сагласност на Годишњи план рада овим установама за 2019/2020. годину.

Већници ће утврђивати предлоге одлука о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама статута Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис” и Уметничке галерије „Надежда Петровић”. Утврђиваће предлоге одлука о давању сагласности на Одлуку о цени очитавања и расподели испоручене топлотне енергије на крајње купце. Они ће доносити одлуку о расписивању Јавног позива за доделу подстицајних средстава за 2019. у оквиру реализације програма ЛЕР-а за период 2017-2019. године.

Пред њима ће се наћи утврђивање предлога решења о прибављању у јавну својину бестеренским правним послом зграде за спорт и физичку културу са правом коришћења и о прибављању у јавну својину изградњом Улице 7 са хидротехничким инсталацијама, јавном расветом и саобраћајном сигнализацијом.

Доносиће решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији града, давању сагласности СЦ „Младост” за издавање у закуп пословних простора који се налазе у објекту и издавању у закуп пословних простора у пословној згради градског фудбалског стадиона.

Већници ће доносити одлуке о закључивању анекса колективног уговора Уметничке галерије „Надежда Петровић”, Народног музеја, Међуопштинског архива за град Чачак и општине Горњи Милановац и Лучани, Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис” и Дома културе. Усвајаће правилник о изменама Правилника о унутрашњем уређењу и системацији радних места у градским управама, стручним службама и градском правобранилаштву града Чачка. Између осталог, доносиће решења о употреби средстава сталне буџетске резерве.

Седница ће се одржати у сали Градског већа са почетком у 9 часова.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.508.900 посета
Тренутно на сајту: 463 посетилац(a)