Ватрогасна јединица у Тополи богатија за још једно возило 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ватрогасна јединица у Тополи богатија за још једно возило
Trenutno na sajtu: 561       |       Podeli:
21.04.2018 | 0 коментар(а)



Топола – Испред Ватрогасног дома у Тополи јуче је извршена свечана примопредаја вишенаменског ватрогасног навалног возила, објављено је на сајту општине Топола.

Николи Лазаревић, командиру Ватрогасно спасилачког одељења у Тополи, возило су предали Зоран Кочевић, начелник Управе за ванредне ситуације Крагујевац и Ненад Милошевић, командант Ватрогасно спасилачке бригаде Крагујевац. Примопредаји је присуствовао и председник општине Драган Живановић.

Возило марке “Волво” допремљено је из Шкотске и донација је хуманитарне организације Блајцвуд Србија. Ненад Милошевић је приликом уручења саобраћајне дозволе овог универзалног возила упознао присутне са карактеристикама и намени возила баш Тополи с обзиром на њен положај и велику фреквентност саобраћаја. Захваљујући на возилу, Никола Лазаревић је истакао да ће возило свакако побољшати рад одељења јер је опремљено свим неопходним средствима.

Ватрогасна јединица у Тополи располагаће техничким возилом. Намењено је превасходно техничким интервенцијама у саобраћају. Возило ће моћи да се користи и за техничке интервенције уопште јер је опремљено и мобилном пумпом. У опрему, поред алата за сечење, улазе и црева за гашење пожара што подразумева и цистерну капацитета за око хиљаду литара воде и другу пратећу опрему.

ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.103.364 посета
Тренутно на сајту: 561 посетилац(a)