Креће ТВ Курир, ГЗС званично дописништво за западну Србију 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Креће ТВ Курир, ГЗС званично дописништво за западну Србију
Trenutno na sajtu: 745       |       Podeli:
25.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - До краја месеца кренуће сигнал још једне националне телевизије, Курир тв, која ће се путем кабловских оператера

видети у целој земљи. Ради се о модерној изузетно опремљеној медијској кући која у свом систему има дневни лист и портал са милионским посетама.
Званично дописништво ове телевизије из западног дела земље биће Глас западне Србије, који се као медијска кућа доказао на националном нивоу а ново лице националне тв биће Светлана Вучковић, новинарка са значајним радним искуством на локалним медијима. Студирала је Политичке науке, похађала БК - школу новинарства а радила је и у Блицу као новинар. Када су у питању локални медији била је запослена на ТВ Чачак, ТВ Галаксија, ТВ Телемарк и последње радно место је било на ТВ Лав одакле је прешла у Глас западне Србије.

,,Тачно је да смо потписали уговор и да ће ГЗС преузети дописнички посао. Имамо довољно капацитета и можда смо једини у региону који смо способни да носимо тежину тог посла. Примили смо нове колеге пре три месеца и они су већ обучени да раде тај захтеван посао и верујем у њих обзиром да имају довољно радног искуства. Технички део обављаће продукција `4Н` која поред новинске агенције РИНА послује у нашем систему“, казао је власник Гласа западне Србије Гвозден Николић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kurir srbija zapadna dopisnistvo gzs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.084.485 посета
Тренутно на сајту: 746 посетилац(a)