СНС Прибој и Нова Варош: Пружамо подршку председнику, поносни смо на његов рад и залагање за Србију 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС Прибој и Нова Варош: Пружамо подршку председнику, поносни смо на његов рад и залагање за Србију
Trenutno na sajtu: 494       |       Podeli:
18.03.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош / Прибој - Повереништво Српске Напредне Странке Нове Вароши најоштрије осуђује срамни акт,

како су рекли, пропалих представника опозиције, оличених у Савезу за Србију.

“Недостатак грађанске подршке покушавају надоместити насилничким путем, служећи се методама које су недопустиве у демократском друштву. Бес, фрустрација, политичка немоћ и недостатак политичког програма не може бити изговор или разлог за угрожавање људских живота, јавне и приватне имовине. На власт се долази изборима, демократским путем и демократским процесима, а не тестерама и вешалима. Чланови СНС и огромна већина грађана Нове Вароши подржавају храбру и мудру политику Председника Александра Вучића на путу обнове и развоја наше државе, уништене и опљачкане од стране садашњих лидера Савеза за Србију, Ђиласа и Јеремића, који би, потпомогнути насилником Обрадовићем, да опет дођу у посед народног буџета”, поручују из Повереништва СНС у Новој Вароши.

 

Колегама из Нове Вароши у пружању подршке председнику Александру Вучићу придружили су се и чланови Општинског Одбора СНС из Прибоја.

 

“Најоштрије осуђујемо нелегитимне, вандалске, насилничке и противзаконите покушаје дестабилизације наше земље, огледане у немилим догађајима протеклог викенда, приликом упада квазиопозиционих лидера у просторије РТС-а, као и приликом "опсаде" Председништва Републике Србије.

Ако су исти ови покушаји дестабилизације и државног удара, за циљ имали уношење страха међу грађане, стварање атмосфере грађанског рата, ми као чланови Српске напредне странке и као пристојни грађани, на страни нормалне и пристојне Србије, поручујемо да смо апсолутно уз председника Александра Вучића и да се не плашимо. Не плашимо се јер је ово држава владавине права, демократије и толеранције, а са тим смо вредностима излазили пред грађане и добијали све веће поверење.

Можемо бити поносни на вредности и резултате за које се председник Србије Александар Вучић бори а то су економски напредак и стабилност Србије”, написано је у Саопштењу ОО СНС из Прибоја.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns podrska predsednik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.510.864 посета
Тренутно на сајту: 494 посетилац(a)