СОЧ: „Живот је неприкосновен” и тачка! 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СОЧ: „Живот је неприкосновен” и тачка!
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
04.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Синдикат образовања Чачак подржава све колеге учитеље који су на достојанствен начин показали шта значи бити васпитач.
Владимир Аџић, председник СОЧ-а, фото: ГЗС

„Посебно истичемо колеге учитеље из три наше основне школе: ОШ „Танаско Рајић“, ОШ „Филип Филиповић“ и ОШ „Др Драгиша Мишовић“, који су бранећи достојанство професије постали перјанице Уније СПРС и СОЧ-а. Њима се на храбрости и одважности диви цела просветна Србија. Њихова одговорна одлука је да, водећи рачуна о здрављу деце, своме и здрављу породица, а у договору са родитељима ученика, пређу на наставу на даљину, с обзиром на епидемиолошку ситуацију, како у граду тако и у Србији. Да је одлука исправна, показује велика  подршка родитеља на којој смо им захвални, а наши подаци потврђују велико одсуство, како деце тако и учитеља у великом броју школа.

Ни Синдикат образовања Чачак, као ни Унија синдиката просветних радника Србије, иако је писала 26.11.2020. године,  Кризним штабовима града и Републике, нису добили одговор од надлежних да се мера наставе на даљину прошири и на наставу од 1. до 4. разреда основне школе. Синдикат образовања Чачак се пита ко је тај који може да потврди да вируса Ковид -19 нема од 1. до 4. разреда и међу децом и учитељима? Наши подаци говоре супротно!

„На крају се питамо, ко ће преузети одговорност због тога што јесењи распуст није продужен од 16.11.2020.год. за 14 дана као што је предложила председница Уније СПРС, Јасна Јанковић, свим надлежнима, што се касније показало исправним. И још, ко преузима одговорност у Чачку за све заражене ученике, учитеље и њихове породице!?!”, наводе из СОЧ-а.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SOC CACAK VLADIMIR ADZIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.516.992 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)