Тодоровић: Кривце видимо у опозицији, Трифуновић: Све оно јуче је гледало моје дете 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Тодоровић: Кривце видимо у опозицији, Трифуновић: Све оно јуче је гледало моје дете
Trenutno na sajtu: 561       |       Podeli:
06.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић и председник Скупштине града Игор Трифуновић, осудили су јучерашњи инцидент на седници Скупштине.



"Учинићемо све да се рад скупштине врати у нормалне токове. Двери желе вандализам, да нас учине недемократама. Бошко Обрадовић је раније вршио притисак на Илиће, сада на Тодоровиће, сутра ће на Јанковиће. Нико му није крив што је у последње време изгубио 10.000 гласова у Чачку", рекао је Тодоровић.

Према његовим речима, јучерашње понашање никоме не служи на част, додајући да "дивљаштво и силовање политике неће дозволити".

"Као први човек града дајем пуну подршку председнику скупштине, секретару и свим скупштинским радним телима", нагласио је Тодоровић.

Увек смо поштовали став мањине, али не можемо да дозволимо да нам диктирају шта ћемо да радимо и да насрћу на политичке противнике, рекао је градоначелник Чачка, додајући да је рад локалног парламента опструиран од почетка.

"Политичка мржња, бандитизам, јасан су знак не поштовања државних институција. Опасно је када неко позива грађане на непослушност. Али, не плашимо се ми неких од два метра. Ја бих рекао ми смо ситни, али динамитни", изјавио је Тодоровић.

Тодоровић, који је члан Председништва Српске напредне странке (СНС), рекао је да је СНС прва странка у коју се учланио и да је посносан "што је део тима који предводи Александар Вучић и владе коју води Ана Брнанић".

Председник Скупштине града Игор Трифуновић, каже да је приликом јучерашњег инцидента, када му је шеф одборничке групе Двери Александар Танасковић бацио у лице скупштински материјал, задобио лакше телесне повреде у виду посекотине изнад ока у инфекцију ока.

"Да нисам носио наочаре, повреда ока би била већа, рекли су ми лекари током јучерашњег санирања повреда. Страсти се још увек нису стишале, све оно што се дешавало у скупштини гледало је моје дете", рекао је Трифуновић кроз сузе.

Милун Тодоровић и Игор Трифуновић у сузама, фото: Глас западне Србије

Он каже да се демократија не води на овај начин.

"Тврдим да је овај физички напад упућен не само према мени лично, већ и ка институцији председника скупштине и свим грађанима Чачка. Уместо да расправљамо о две тачке које се тичу нове индустријске зоне и како да доведемо нове инвеститоре у наш град, ми се бавимо другим стварима", нагласио је Трифуновић.

Он каже да је рано јутрос дао изјаву основном јавном тужиоцу и да је на државним органима даља истрага.

Додаје да још увек размишља о подношењу приватне пријаве.

Најављује да ће на почетку данашње седнице изрећи нове мере удаљења са седнице.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.205.617 посета
Тренутно на сајту: 562 посетилац(a)