Здрава Србија сутра бира руководство странке 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Здрава Србија сутра бира руководство странке
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
18.01.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина – Иницијативни одбор Здраве Србије на чијем је челу Милан Стаматовић сутра ће
Илустрација, фото: ГЗС

одржати Изборну скупштину, на којој ће делегати из свих делова Србије, изабрати руководство странке и њеног председника. биће одржана у недељу, 19. јануара, с почетком од 11 часова, у свечаној сали ’’Гранд хотела Торник’’ на Златибору.

Конституисањем органа странке биће заокружен процес стварања Здраве Србије који је започет још 5. јуна 2017. године, када је формиран први Иницијативни скуп за оснивање странке у златиборском селу Љубишу, да би 4. марта 2019. године решењем Министарства државне управе и локалне самоуправе ЗС и званично уписана у Регистар политичких странака Србије.

Здрава Србија је јединствена, аутентично регионална странка по месту настајања, али и оригинална по томе што жели да помогне оздрављењу целе Србије, акцијом из унутрашњости, а не из Београда.

Основу политичког програма Здраве Србије чини одговорна национална и државотворна политика у циљу очувања територијалног интегритета и суверености Србије, бриге о свом народу у земљи, региону и дијапсори, сузбијању криминала и корупције, децентрализације власти, одговорне спољне политике, опстанка српског народа на Косову и Метохији, Босни и Херцегоини, као и у Црној Гори, развоја комплетне економије са нагласком на развој пољопривреде, туризма и предузетништва.

Иначе, први човек Здраве Србије, Милан Стаматовић, одавно није активан у Савезу за Србију и на предстојеће изборе ће највероватније изаћи са Александром Шапићем.

Изборна Скупштина је заказана за сутра 19. јануара, с почетком у 11 часова, у свечаној сали ’’Гранд хотела Торник’’ на Златибору.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zdrava srbija stamatovic skupstina izbori zlatibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.445.587 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)