Карантински хит: Момак лош 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Карантински хит: Момак лош
Trenutno na sajtu: 328       |       Podeli:
08.05.2020 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Млади бајинобаштански музичар Никола Радојичић, у време ванредног стања и карантина, није седео скрштених руку.

Иако је целокупна музичка индустрија веома погођена овом кризом, Никола се одлучио да управо сада сними и објави своју прву песму.

„С обзиром на ванредну ситуацију и све околности које су нас задесиле, изненада смо сви ми који се бавимо музиком остали без посла и са пуно слободног времена. Испрва се чинило као безизлазна ситуација али сам ја одлучио да ипак не седим и само чекам да све ово прође. Иако је у овим условима изгледало као немогућа мисија, одлучио сам да се посветим својој првој песми“, каже за портал Дрина Инфо Никола.

Никола Радојичић је, иако млад, већ веома дуго у музици. Поред свирања гитаре и певања он се бави и компоновањем. Управо тако је настала и његова прва песма. Он је написао музику и текст али је следио и тежак део посла студијског снимања, израде арнжмана, снимање спота, фотографисања и све то у ванредним околностима. Заиста и изгледа као немогућа мисија, али… Након неколико недеља свакодневног вредног рада, песма „Момак лош“ угледала је светлост дана.

„Ништа без помоћи пријатеља. Узео сам телефон у руке, окренуо неколико бројева и за кратко време се направила озбиљна екипа професионалаца који су, свако на својој страни, радили на песми. Фотографисање, студијско снимање, аранжман, израда спота, све је урађено уз несебичну помоћ мојих пријатеља којима дугујем велику захвалност. Без њиховог огромног труда овакав подухват заиста не би био могућ.  Све у свему, изузетно сам срећан после свега и надам се да ће „Момак лош“ заживети и у клубовима“, рекао је он.

Међутим, у читавој овој причи нешто се не уклапа. Сви који познају Николу лично кажу да је његова природа у потпуности у супротности са насловом песме, као и да би много више одговарао наслов „Добар момак“.

Уз широк осмех Никола је поручио да свакако неће стати на једној песми и како каже, никад се не зна, можда баш следећа буде „Добар момак“. За сада послушајте карантински хит „Момак лош“.

ГЗС/Дрина инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KARANTINSKI HIT BAJINA BASTA MOMAK LOS NIKOLA RADOJICIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.130.726 посета
Тренутно на сајту: 328 посетилац(a)