Обрадовић на прослави 20 година од оснивања Двери: Ми смо модерни конзервативци 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић на прослави 20 година од оснивања Двери: Ми смо модерни конзервативци
Trenutno na sajtu: 587       |       Podeli:
11.03.2019 | 0 коментар(а)



Српски покрет Двери обележио је 20 година постојања на политичкој сцени Србије, а лидер покрета

Бошко Обрадовић поручио је да ће њихова „конзервативна, али модерна, пристојна и културна идеја“ бити будућност српске политике и значајан фактор за формирање будуће владе.

Обрадовић је агенцији Бета рекао да за Српски покрет Двери тема свих тема остаје очување Косова и Метохије у саставу Србије, као и брига за све Србе у региону и расејању.

Према његовим речима, задатак Двери у будућности биће да своје идеје преточе у конкретан задатак у некој будућој влади Србије у којој ће се највише залагати за породичну политику и политику домаћег економског интереса.

,,Ми смо модерни конзервативци, социјалне и економске патриоте, светосавски родољуби, хришћанске демократе", казао је Обрадовић у Комбанк дворани, уочи церемоније обележавања 20 година Српског покрета Двери.

Он је навео да је покрет Двери од оснивања до данас испунио први циљ своје мисије – „постављање српске политичке поруке тако да без духовне и моралне обнове нема ни политичке ни економске обнове српског друштва“.

,,Остварили смо први део наше мисије – да наша идеја опстане, да буде присутна данас, да буде поштована и да представља једну важну тачку у спектру српских политичких идеја данас. Успели смо да нашу националну, светосавску, традиционалну, родољубиву идеју на велика врата вратимо на српску друштвену и политичку сцену", казао је Обрадовић.

Српски покрет Двери представља „пол спрске политичке сцене“ који је недостајао, рекао је Обрадовић.

На свечаности у Комбанк дворани указано је да су пре 20 година три студанета Филолошког факултета у Београду основала часопис „Двери српске“ из којег је касније постао покрет.

Свечаности су поред представника покрета Двери присуствовали и представници Савеза за Србију – Драган Ђилас, лидер и потпредседница Народне странке Вук Јеремић и Санда Рашковић Ивић, лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, лидер Заједно за Србију и градоначелник Шапца Небојоша Зеленовић, као и представници Демократске странке Србије.

ГЗС / Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.165 посета
Тренутно на сајту: 586 посетилац(a)