ТО Љубовија: Све је спремно за предстојећи сајам туризма у Београду 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
ТО Љубовија: Све је спремно за предстојећи сајам туризма у Београду
Trenutno na sajtu: 260       |       Podeli:
31.01.2019 | 0 коментар(а)



Љубовија - Туристичка организација Љубовија спремно дочекује предстојећи сајам туризма у Београд у који ће се одржати од 21. до 24. фебрара ове године.

„Ове године наступамо са ТО Лозница, Крупањ и Мали Зворник. Председници све четири општине су договорили да наступимо као регија Подриње, јер ће ускоро бити формирана и регионална ТО Подриња. Штанд је површине 136 м2, отворен са све четири стране за посетиоце, на атрактивној локацији на самом уласку у сајамску халу број 4, делу сајамске хале у којој се представља домаћа туристичка понуда. Свака од четири општине имаће по неколико инфо пулта, своје столове за госте. Припремљен је атрактиван промотивни материјал који представља туристичку понуду љубовијске општине. Спремамо се за комплексан и свеобухватан наступ на сајму и потрудићемо се да представимо све аспекте туристичке понуде наше општине”, рекла је директорка ТО Љубовија.

Према њеним речима посебан акценат је стављен на промоцију смештајних капацитета на дринској ривијери и објектима сеоског туризма, гастрономске понуде, манифестација, верског туризма, могућности за спорт и рекреацију... Промоција реке Дрине, планине Бобије и садржаја везаних за њих заузеће централно место, јер су оне окосница развоја туризма у Азбуковици.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.797.669 посета
Тренутно на сајту: 261 посетилац(a)