Бесни рат политичара у Златиборском округу, ко је светац а ко светитељ? 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Бесни рат политичара у Златиборском округу, ко је светац а ко светитељ?
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
09.05.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина/Ужице - Већ дуже време бесни прави рат саопштењима ужичких напредњака и Здраве Србије Милана Стаматовића.

Свашта се у њиховим саопштењима могло прочитати од бесмртног Вучића па до светог Стаматовића.
И док лидер ужичких напредњака баца дрвље и камење на Стаматовића, овај други све то без задршке враћа њима. Међутим, занимљиво је да су обојица поникли у истој сранци где су мислили као један али су се у међувремену „просветлили” и схватили да су много различити, поготову када су идеологије у питању. Тако на пример у јучерашњем саопштењу Здраве Србије каже се:
Здрава Србија пита Александра Вучића да ли се тај "генијални пола риба - пола девојка формат" који је наш самодржац недељама смишљао за учешће Србије на Самиту ЕУ - Западни Балкан, 17. маја у Софији, састоји у томе да званичници наше државе, на челу с председником Републике Србије, понизно ћуте и седе за истим столом са шиптарским терористом у својству председника "Републике Косово" Хашимом Тачијем, кога су у Бугарску лично позвали најбољи Вучићеви пријатељи и партнери - бугарски премијер као председавајући ЕУ, председник Европског савета и председник Европске комисије, и откуд право једном Вучићу да тиме понижава државу Србију, грађане Србије и цео српски народ, само да би он сачувао подршку Вашингтона и Берлина самоме себи, а тиме и сопствену власт, задовољио властите политичке апетите и сликао се са лидерима тих истих земаља које су, прво починиле стравичан геноцид над српским народом, бомабардујући га осиромашеним уранијумом 1999. године, да би му, потом, мимо свих међународних права, отели део територије – изјавио је Милан Стаматовић, председник Иницијативног одбора ЗС.

Само неколико сати касније златиборском лидеру стигао је одговор дојучерашњег саборца, а данас љутог противника Петковића, који му је поручио следеће:

“Евидентно је ових дана да је г-дин Милан Стаматовић на прагу решавања свих светских проблема,‭ зна како са Бриселом и Вашингтоном, зна решење за исток и запад и како сачувати јужну српску покрајину Косово и Метохију али га морамо питати зашто његов члан општинског већа још увек није купио трактор а новац од општине Чајетина је давно добио као субвенцију. Познат по томе што му се партијски активисти пољопривредом баве само уочи локалних избора у Чајетини где им дели субвенције за бољи род гласова. Председник најзадуженије општине у Србији где је земља 24 часа на огласној табли са ценовником нам држи предавања како да чувамо земљу. Председник општине Чајетина где се преко 80% буџета пуни продајом парцела наставља да чак и маглу продаје у својим "патриотским" саопштењима. Можда је о спољној политици научио нешто од своје локалне министарке спољних и спорних послова која је на рачун златиборских парцела обишла све најскупље светске туристичке дестинације. Очекујемо саопштење г-дина Стаматовића и против неважећих листића јер су вероватно и они сковали неку заверу и убедљиво га победили на претходним председничким изборима”, каже се у Саопштењу ОО СНС Чајетина.

Међутим, ужички напредњаци се ни ти нису заиставили, већ су медијима упутили још једно Саопштење у ком су ставили под знак питања Стаматовићев изборни резултат у Севојну.

“Да је малени Милан Стаматовић имао прилике да се мало озбиљније школује могао је имати прилику да добро увежба математичку радњу дељења па би сигурно знао да је 29.2 није једна трећина колико је он мислио да је освојио гласова у Севојну заједно са још 6 странака удружених у коалицији окупљених око његовог имена. Та разлика од неких 5% је онај омиљени проценат Милана Стаматовића добро познат многих инвеститорима или пословним људима присутним по овим крајевима.
Несретни Милан некога подсећа на обећања и изјаве а он само пре 2 месеца рече у Севојну “Сигурно ћемо победити”. Дубоко замишљен у глобалне светске проблеме и посвећен успостављању трајног мира на Блиском истоку и Корејском полуострву Милан је заборавио на Севојно па је почео да се бави глобалном политиком.
Поред тога што је ушао у круг светских лидера Милан Стаматовић жели да полако постане и божанство – творац свега живога и неживога на кугли земаљској па рече “Ужичани ево вам вода. Захваљујући мојој доброј вољи”.
Ми из Ужица му поручујемо и кажемо: “Ајде нам прекини воду ако можеш”. Можда ће те то разбудити и спустити на земљу ти мали квалификовани раднику са златиборских ливада и пашњака”, написано је у Саопштењу ГО СНС из Ужица.

Председник Иницијативног одбора Здраве Србије, Милан Стаматовић није остао дужан ни на ове оптужбе својих политичких супарника, па је написано и послато још једно Саопштење у ком се наводи:
За разлику од напредне господе који поклањају 15 одсто Србије НАТО окупаторима, а највредније природне ресурсе привилегованим странцима и "странцима", нудећи им најјефтинију радну снагу и државне субвенције, све о народном трошку, општина Чајетина јавно и транспарантно, по закону и у складу са планским документима, оглашава сваку парцелу по веома високим ценама, а сав новац се не слива у приватне џепове, како ви то чините, драги напредњаци, већ у општински буџет, из кога се издваја само седам одсто за плате запослених, док се више од 80 одсто средстава усмерава на инвестиције и развој целокупне општине. Домаћи инвеститори уредно плаћају све обавезе, а та средства ваш свемогући врховни вођа, у неповрат, кроз мутне субвенције, даје сумњивим страним компанијама, махом из земаља које су највећи албански лобисти и непријатељи суверене и недељиве Републике Србије. Дакле, ко ради у интересу државе, ми или ви? Уместо што нападате једног златиборског домаћина који је са закашњењем купио трактор, али и вратио новац од субвенције, боље би вам било да питате, наравно ако смете, човека у кога се толико кунете, да вам каже зашто га толико боли добростојећи буџет општине Чајетина који је, како слагасте, а да не трепнусте, "најзадуженији", и ко је у Србији, ако не искључиво ваше локалне страначке улизице, стварно, задужио локалне самоуправе за више од милијарду евра? – закључује чајетинска Здрава Србија, изражавајући наду да разлог незапамћеној "епидемији комплекса" од које се поразболевало све напредњаштво Западне Србије није понижавајући дебакл Александра Вучића, у одмеравању снага са Миланом Стаматовићем (21,8 према 61,23 одсто освојених гласова!), на Златибору, на последњим изборима, пре само годину дана”, каже се у Саопштењу.

Глас западне Србије






PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.591 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)