Тодоровић о опозицији: Нека изађу на изборе и смене ме ако мисле да су јачи и бољи, мада ни сами у то не верују 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Тодоровић о опозицији: Нека изађу на изборе и смене ме ако мисле да су јачи и бољи, мада ни сами у то не верују
Trenutno na sajtu: 604       |       Podeli:
08.02.2020 | 1 коментар(а)



Чачак – Уколико опзиција жели да ме смени, имаће за то прилику на изборима 26. априла, изјавио је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.
Фото: ГЗС

Он је на тај начин одговорио на питање о захтеву дела опозиције да поднесе оставку због околности везаних за загађење Западне Мораве.

„Сви они који желе моју смену и мојих сарадника имају прилику да изађу на изборе 26. априла и да ме смене. Они тврде да су неупоредиво јачи и бољи, и ја желим да им верујем, мада ни они сами не верују у тоо. Нека изађу 26.априла, нека победе часно и поштено, ми ћемо им пружити руку, доћи ће на наше место, радиће то много боље. Честитам им унапред, али пре утакмице нико није победник. Избори су близу, позивам их да сви учествују. Ако не желе то је њихова ствар, само не могу да разумем да неко жели да победи на изборима, а да не учествује на њиима. Како неко мисли да дође на власт, а не такмичи се. То ми није разумљиво. Можда нисам дуго у политици, али можда ћу некад схватити“, изјавио је Тодоровић.

 

ГЗС/ Морава инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Milun Todorovic Cacak izbori zagadjenje Zapadne Morave

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Dj

    Kad bi smeli da izadju? Svesni su da ih narod nece.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.163.061 посета
    Тренутно на сајту: 605 посетилац(a)