У Чачку на десетине ватромета испаљено у поноћ, стигла и прва беба у новој години 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
У Чачку на десетине ватромета испаљено у поноћ, стигла и прва беба у новој години
Trenutno na sajtu: 758       |       Podeli:
01.01.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачани су испратили једну од најтежих година и дочекали нову 2021. После много времена изостао

је традиционални дочек на градском тргу и спектакуларни варомет, али грађани су се побринули да новогодишњи дух ипак не изостане, па је у поноћ "горео" град на Морави, јер се у истом тренутку, тачно у поноћ испалило на десетине ватромета у скоро свим насељима, преноси агенција РИНА.

„Желели смо да испратимо ову тешку годину како доликује, да дочекамо нову у добром расположењу. На снази је забрана окупљања, сви смо остали са породицом у кући и желели смо да бар малишанама, али и нама одраслима причинимо мало задовољство", рекао је Владан Мосић из чачанског насеља Љубић.

Празнични дух на централни трг донело је и неколико трубача, који су са музиком и звуцима лимених инструмената желели да испрате тешку 2020. годину.

„Ово је 12 месеци у којима смо најмање зарадили, једна од најтежих година до сада. Али, надамо се да је свему томе крај и да ће коначно од овог јануара све кренути на боље", рекао је један од трубача.

У чачанској болници прва беба рођена у новој години дошла је на свет 01. јануара у преподневним часовима. Здрав дечак је треће дете у породици Гајовић.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak nova godina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.028.649 посета
Тренутно на сајту: 759 посетилац(a)