Завршени дани музике,екологије и спорта у Горњем Милановцу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Завршени дани музике,екологије и спорта у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
31.08.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - На Градском тргу одржана је манифестација „Дани музике, екологије и спорта

а уз помоћ и подршку Министарства Државне управе и локалне самоуправе.

На Градском тргу, пред више хиљада посетилаца,најпре је одржан "Сајам спорта" за децу најмлађег узраста на коме су се локални спортски клубови и удружења представили са својим програмима,активностима и спортским дисциплинама. Иначе овакав сајам је одржан трећи пут по реду у Г. Милановцу, али је ово први сајам који је организован на отвореном.

Такође, поред "Сајма спорта", организоване су еколошке радионице под окриљем Еколошке канцеларије, Јавном комуналног предузећа, Техничке школе "Јован Жујовић", као и удружења грађана "ЕКО ОКО", где су сви посетиоци могли да се упознају са начинима очувања наше животне средине и мерама које се примењују у едукацији грађана које треба да доведу ка ширењу еколошке свести.

За време манифестације екипа Црвеног крста Горњег Милановца је најмлађима вршила приказ пружања прве помоћи повређенима и организовала је прикупљање помоћи за лечење Стефана Марковића од мултиплесклерозе.

Централни догађај вечери је био музички програм РТС-а Караван "Најлепше народне песме" на коме су гости извођачи били Ана Бекута, Биљана Јевтић, Мира Шкорић, Даница Крстић, Давор Јовановић и Милош Радовановић. Пред одушевљеном публиком извођачи су се представили са најлепшим народним песмама, а у директном преносу на првом каналу РТС-а Горњи МИлановац је добио шансу да се представи као једна успешна јединица локалне самоуправе са свим својим капацитетима и привредним и туристичким. Испред локалне самоуправе нашу општину представио је председник Скупштине Општине Горњи Милановац господин Лазар Николић.

С обзиром да је ово прва година одржавање, цела манифестација је оцењена као веома успешна а велику помоћ у организовању пружило је Министарство Државне управе и локалне самоуправе, Општина Горњи Милановац, Општинска Јавна предузећа и Установе,припадници Министарства унутрашњих послова као и дежурне Ватрогасне службе и службе Хитне помоћи.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac sajam sporta muzike ekologije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.432.013 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)