Новогодишњи пакетићи за најмлађе Краљевчане 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Новогодишњи пакетићи за најмлађе Краљевчане
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
13.01.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Градски одбор Српске странке Заветници ,на Главном градском тргу,поделио је најмлађим Краљевчанима
Фото:ГЗС/Миланко Даниловић

стотинак новогодишњих пакетића,као би им,како је истакао председник Извршног одбора странке Страхиња Ерац, на тренутак вратио осмех на лице и показао да Заветници мисле на најмлађе као на највеће богаство и будућност града и државе.

Пожелевши најмлађим суграђанима срећну и успешну Православну Нову годину, Ерац је изразио наду да ће се у Србији створити услови за њихово школовање,живот и рад, зашта ће се кроз политичко деловање залагати Српска странка Заветници, и да неће морати да своју егзистенцију решавају у државама широм света.
Иначе,новогодишње пакетиће на Трг код полуларног Милутина запрегом су довезли председник Градског одбора ССЗ Иван Дамјановић и портпаролка Данка Гашић што је наишло на одушевљење великог броја крањевачких малишана.

ГЗС/Миланко Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.863.082 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)