Последње заседање Кризног штаба у овој години: епидемиолошка ситуација и зимско одржавање путева 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Последње заседање Кризног штаба у овој години: епидемиолошка ситуација и зимско одржавање путева
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
25.12.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У Пријепољу је заседао Кризни штаб, и констатовао да се епидемиолошка ситуација стабилизује.

Након дуже врамена у Пријепољу је евидентиран једноцифрен број новооболелих од короне. На седници је било речи и о зимском одржавању путева. Ниаме на недавно завршеној јавној набавци стигла је понуда само од једне фирме, и то за одржавање једног путног правца, док за чишћење снега у највећем делу општине није било заинтересованих фирми, због како се сумња строгих услова конкурса који претходних година нису важили.

„Имамо добру организацију са представницима месних канцеларија који већ имају мапиране људи са потребном механизацијом који могу да чисте снег, а ми новац за гориво пребацујеме месним заједницима. Потрудили смо се да договоримо и са шумском управом, ако буде било потреба да их ангажујемо. Не желимо да будемо неспремни али ни да одустанемо од плана да свако возило које чисти снег има ГПС уређај јер тако избегавамо све могуће махинације”, рекао је председник општине Пријепоље Владимир Бабић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


epidemioloska situacija korona sneg

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.209.523 посета
Тренутно на сајту: 540 посетилац(a)