Глишић: Од Светог Николе Београд је Чачку комшилук 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Глишић: Од Светог Николе Београд је Чачку комшилук
Trenutno na sajtu: 432       |       Podeli:
29.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Избором Милуна Тодоровића странка прави одличан корак у смеру да покаже свим грађанима Чачка да жели да и на наредним изборима
Председник ИО СНС Дарко Глишић, фото: ГЗС

стекне још веће поверење грађана и да решава оне проблеме који муче све вас који живите овде, изјавио је председник ИО СНС Дарко Глишић на изборној скупштини СНС у Чачку.

Он је навео да се сада мора показати додатна енергија, воља, рад и труд јер ће према његовим речима за четири месеца предстоји велики испит за Српску напредну странку.

„Пред нама је велики задатак, не смемо дозволити да се Србија врати назад. Не смемо дозволити да неко златно време које опозиција призива доведе до тога да се са 30 хиљада радника поново спустимо на 10 хиљада, да на хиљаде људи заврши на улици. Наспрам нас стоје они који су већ једном били на власти. Они да нешто знају, они би то урадили док су били на власти”, рекао је Глишић.

Председник ИО СНС поручио је Чачанима да ће им дан пред Св. Николу Београд бити у комшилуку.

„Спајањем аутопута од Обреновца до Сурчина, ви стижете у Београд за мање од сат времена. Чули сте оно што је био вековни сан, да се отвори аеродром у Лађевцима који су они отварали и сликали па после тога падао у заборав до следећих избора када су морали да вас лажу. Сада је неко ко води ову државу, наш председник Александар Вучић, отворио тај аеродром и оно што је обећао то је и испунио”, истакао је Глишић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns izborna skupstina darko glisic aleksandar vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.388.873 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)